کد خبر: ۱۸۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴

پیام مدیرعامل بیمه ایران به مناسبت ‏ «روز ملی ارتباطات و روابط عمومی» ‏

۲۷ اردیبهشت به عنوان «روز ملی ارتباطات و روابط‌عمومی» و بنا به اهمیتی که دارد آغاز هفته‌ای با همین نام نامگذاری شده، مصادف است با ۱۷ ماه مه میلادی که در سطح جهانی نیز به عنوان «روز ارتباطات و جامعه اطلاعاتی» نام گرفته است؛ این روز فرصتی است تا جامعه و مدیران و تصمیم گیران کشور به صورت جدی تر، نگاهی ژرف داشته باشند بر جایگاه روابط عمومی در جامعه اطلاعاتی و ارتباطاتی امروزی.
پیام مدیرعامل بیمه ایران به مناسبت ‏ «روز ملی ارتباطات و روابط عمومی» ‏

پیام مدیرعامل بیمه ایران به مناسبت ‏ «روز ملی ارتباطات و روابط عمومی» ‏

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران: در دوران حاضر، دیگر روابط عمومی صرفا یک شغل نیست و به واقع یک ویژگی اخلاقی برجسته است که همگان باید خویشتن را به این خصلت نیکو آراسته سازند، به ویژه آنان که در مراودات با مردم پیشقراول بوده و در صف نخست قرار دارند.

امروزه دیگر می‌توان با قطعیت گفت که هدف یک روابط عمومی خوب، نه تنها باید حل مشکلات احتمالی بین سازمان و مردمی باشد که با آن سازمان سرو کار دارند، بلکه یک روابط عمومی ایده آل باید کانالی معتبر و امن برای تبادل اندیشه‌ها و افکار باشد. ‏

اهمیت جایگاه و نقش روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه ‏عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده ‏است، به گونه‌ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و ‏دوامشان در عرصه‌ها و فعالیت‌های تخصصی به عملکرد روابط ‏عمومی‌های آن‌ها وابسته است. ‏

تحریم‌های ظالمانه و بحران‌های اقتصادی، نهاد روابط عمومی را در جمهوری ‏اسلامی وارد مرحله بزرگی از حیات خود کرد. شرکت سهامی بیمه ایران و به تبع آن روابط عمومی ‏شرکت نیز راهبرد ها، راهکارها، فرآیندها، ابزار‌ها و زیرساخت‌های جدیدی را با توجه به شرایط ‏بحرانی پیش آمده، معرفی کرد و سرعت فرایند‌های دیجیتال و هوشمند کردن سامانه‌های درون و ‏برون سازمانی و عمومی خود را که از ۱۰ سال پیش آغاز کرده بود، با سرمایه گذاری مناسبی بشدت ‏افزایش داد. ‏

در سال‌های اخیر، تمرکز روابط عمومی بیمه ایران بر استفاده حداکثری از فنآوری‌های بروز و بر ‏بستر ابزار‌های الکترونیکی و دیجیتالی کردن امور بوده است؛ به گونه‌ای که منجر به تغییر کامل رویکرد‌ها و عملیات این نهاد به ‏سمت توسعه ارتباطات تمام الکترونیک و افزایش حضور در فضای مجازی شد.

در همین پیوند روابط عمومی بیمه ایران توفیق یافته است در ‏فرایند‌های بروز رسانی نظام‌ها و ساختار‌های در حال تحول خود، زیرساخت‌های لازم را ایجاد کرده، ‏قابلیت‌های دیجیتال خود را توسعه داده و مزیت رقابتی جدیدی برای بیمه ایران ایجاد کند. ‏

همچنین، تلاش مدیران و کارگزاران روابط عمومی بیمه ایران برای آشنا ساختن هرچه بیشتر و بهتر مردم و مجموعه مدیریتی ارشد و تصمیم گیر با کارکرد‌های روابط‌عمومی و شناخت و جلب رضایت افکار عمومی در قبال سازمان در حال به بار نشستن است.

در پایان، برخود وظیفه می‌دانم «روز ملی ارتباطات و روابط عمومی» را به تمامی مدیران، مسئولان و کارکنان ‏ساعی و پرتلاش عرصه ارتباطات و روابط عمومی صنعت بیمه کشور و به ویژه همکاران سختکوش عزیزم در اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه ایران و رابطان روابط عمومی واحد‌های اجرایی در تهران و استان‌های سراسر کشور که در جهت ایفای رسالت خطیر گردش شفاف و ‏صحیح اطلاعات گام بر می‌دارند، تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون عزیزان را از درگاه ایزد منان ‏مسئلت نمایم.

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل _ حسن شریفی

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
لامین یامال وارث مسی لامین یامال وارث مسی
لامین یامال با حضور در کنار خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، ‏پیراهن شماره ۱۰ بارسا را از او دریافت کرد. ‏
بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند
مدافع فصل گذشته الاوس به تیم تراکتور پیوست.
دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص
رئیس جمهور به ماجرای اینترنت طبقاتی واکنش نشان داد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص. دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند. مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.
بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید! بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید!
فیلم «سوپرمن» به‌عنوان آغازگر فاز جدید کمپانی DC، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شده و حالا طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه ماجرا هستند. از سوپرگرل و بتمن تا واندر وومن و حتی ضدقهرمان‌هایی مثل دث‌استروک و بین، این کمپانی برنامه‌ای بلندپروازانه با ۹ فیلم تاییدشده برای ساخت یک دنیای سینمایی منسجم در پیش دارد.
صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی! صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی!
بخشی از جامعه ما، ازجمله روشنفکران و مردم عادی، می‌دانند که آن‌چه از برخی تلویزیون‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان پخش می‌شود به چه میزان اغراق‌شده و ضدملی است. با این حال استدلال و تحلیل‌های آنها، جدا از عملکرد سوگیرانه‌شان، بعضا بسیار واقع‌گرایانه‌تر از صداوسیماست. به همین دلیل است که این رسانه‌ها توانسته‌اند به افکار عمومی ایران راه پیدا کنند.
برگزیده
فشار مهاجران افغان بر شبکه بهداشت فشار مهاجران افغان بر شبکه بهداشت
در هفته‌های اخیر، موج بازگشت اجباری مهاجران افغان از ایران به افغانستان ابعاد کم‌سابقه‌ای یافته است؛ روندی که هم نگرانی نهاد‌های بین‌المللی مانند یونیسف و سازمان جهانی مهاجرت را برانگیخته و هم واکنش‌های داخلی را نسبت به ظرفیت‌پذیری ایران در قبال مهاجرت غیرقانونی برانگیخته است.
افزایش بودجه نظامی ایران در دستور کارمجلس افزایش بودجه نظامی ایران در دستور کارمجلس
عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ از نامه نمایندگان مجلس به دولت برای اصلاح قانون بودجه سال جاری با هدف ارتقای بودجه نظامی، دفاعی و امنیتی خبر داد.
صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی! صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی!
بخشی از جامعه ما، ازجمله روشنفکران و مردم عادی، می‌دانند که آن‌چه از برخی تلویزیون‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان پخش می‌شود به چه میزان اغراق‌شده و ضدملی است. با این حال استدلال و تحلیل‌های آنها، جدا از عملکرد سوگیرانه‌شان، بعضا بسیار واقع‌گرایانه‌تر از صداوسیماست. به همین دلیل است که این رسانه‌ها توانسته‌اند به افکار عمومی ایران راه پیدا کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر