کد خبر: ۱۸۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت اقتصاد:

مبارزه با مفاسد اقتصادی موجب رونق کسب و کار‌ها می‌شود

علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت اقتصادو دارایی در آیین تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید بازرسی و حسابرسی بیمه ایران ضمن قدردانی از خدمات مدیر سابق و آرزوی موفقیت برای مدیر جدید، مبارزه با مفاسد اقتصادی را یک سرمایه گذاری عنوان کرد وگفت: با تدوین مسائل مختلف در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی، بسیاری از ابهامات رفع شده و کسب و کار‌ها رونق خواهد گرفت.
مبارزه با مفاسد اقتصادی موجب رونق کسب و کار‌ها می‌شود

مبارزه با مفاسد اقتصادی موجب رونق کسب و کار‌ها می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران: علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی در آئین تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید بازرسی و حسابرسی بیمه ایران؛ ضمن رد ادعای باطل برخی افراد که مبارزه با فساد را باعث ایجاد محدودیت و ناامنی برای محیط کسب‌وکار می‌دانند، این مبارزه را مهم‌ترین عامل ایجاد ثبات و امنیت اقتصادی قلمداد کرده و گفت: می‌بایست به «مبارزه با فساد» به چشم یک سرمایه‌گذاری بلندمدت نگریسته شود چرا که این مهم، با تأمین امنیت کسب‌وکار‌ها و افزایش اطمینانِ خاطر فعالان اقتصادی، موجبات شکوفایی و رونق اقتصادی را فراهم خواهد آورد. تجارب و مصادیق متعددی در اثبات این گزاره وجود دارد که به شخصه در پرونده‌های کلان بازرسی که در اواخر دهه گذشته با آن‌ها درگیر بوده‌ام، لمس کرده‌ام.

نظامی «مبارزه با فساد» را یکی از مهمترین میدان‌های جهاد در راه خدا دانست و افزود: ویژگی میدان مذکور این است که در آن، دشمنان در پوشش تزویر در حال فعالیت هستند و بیش از آنکه در مقابل باشند، در پشت سر هستند. افرادی که در همه دولت‌ها حاضر بوده و به تخریب و توهین علیه فعالان میدان مبارزه با فساد مشغول‌اند؛ لذا در مواجهه با این شبکه پیچیده می‌بایست ضمن رعایت اخلاق حرفه‌ای، دقت و اتقان در کار و تمرکز بر اثربخشی اقدامات، با توکل به خداوند متعال در برابر تهدیدها، تخریب‌ها و تهمت‌های جریانات ثروت و قدرت ایستادگی و مقاومت نموده و در میدان مبارزه با سوءجریانات اداری، هیچ‌گونه اغماض و ملاحظه‌ای نداشته باشیم.

رئیس مرکز بازرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی همچنین ضمن اشاره به اقدامات خوبی که در راستای ارتقاء شفافیت و پیشگیری از سوءجریانات اداری در بیمه ایران انجام شده، از زحمات پیشین آقای زارع تقدیر نموده و بیان کرد: با انتصاب ایشان به‌عنوان بازرس ویژه و افزوده شدن آقای دوستدار بعنوان مدیرکل بازرسی، درواقع رکن نظارتی ما در بیمه ایران بیش از پیش تقویت شده که آن را به فال نیک گرفته و برای هر دو همکار عزیز خود، آرزوی توفیق در مسئولیت‌های جدید دارم.

برچسب ها: بیمه ایران
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.