کد خبر: ۱۸۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۴

نقش کلیدی بانک توسعه تعاون در تقویت تعاونی‌های آذربایجان شرقی

جانشین فرمانده سپاه عاشورا گفت: بانک توسعه تعاون نقش کلیدی در تقویت بخش تعاون استان دارد.
نقش کلیدی بانک توسعه تعاون در تقویت تعاونی‌های آذربایجان شرقی

نقش کلیدی بانک توسعه تعاون در تقویت تعاونی‌های آذربایجان شرقی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ سرهنگ الیاس گل محمدزاده در دیدار با سرپرست جدید مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی ضمن تبریک این انتصاب اظهار کرد: سوابق درخشان و موفق آقای کردستانی مدیر شعب جدید بانک توسعه تعاون گویای آینده‌ای درخشان برای این بانک در استان دارد.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های بخش تعاون برای رفع بسیاری از چالش‌های اقتصاد کشور بسیاری زیاد است، ولی متاسفانه بخش تعاون در کشورهمواره مظلوم واقع شده است.

سرهنگ گل محمدزاده تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل کاهش این تاثیرگذاری عدم تسلط به قانون از سوی اعضای هیات مدیره و مدیریت تعاونی‌ها است که در طول زمان این شرکت‌ها را با چالش‌های فراوانی مواجه می‌کند.

وی عدم اجرای قانون یا به عبارتی دور زدن قانونی قانون موجب شده است که به ویژه تعدادی از شرکت‌های تعاونی مسکن با مشکلات عدیده‌ای مواجه شوند.

وی به تشکیل صندوق‌های قرض الحسنه در مجموعه اقشار مختلف سپاه و بسیج در استان اشاره کرد و افزود: تبدیل این صندوق‌ها به تعاونی می‌تواند وضعیت موجود را ساماندهی کرده و اعضای این صندوق‌ها نیز از مزایای بیشتری بهره‌مند شوند.

مسعود کردستانی سرپرست جدید مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی نیز اعلام کرد: بانک توسعه تعاون به عنوان بانک تخصصی بخش تعاون یکی از اصلی‌ترین رسالت‌های عملیاتی خود را حمایت مالی از شرکت‌های تعاونی و تقویت آن‌ها می‌داند.

وی ادامه داد: این بانک بر اساس منویات مقام معظم رهبری و بر اساس نص صریح اصل ۴۴ قانون اساسی و در راستای حمایت از بخش تعاون تاسیس شده که خوشبختانه در طول ۱۴ سال گذشته این امر نیز درحد توان محقق شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر