کد خبر: ۱۸۷۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۸

عضو هیات مدیره بیمه سرمد: آموزش شبکه فروش از اولویت‌های شرکت است

عضو هیئت مدیره بیمه سرمد از شعبه استان گلستان بازدید کرده و ضمن دیدار با کارکنان و نمایندگان استان به تشریح سیاست‌های شرکت در سال ۱۴۰۲ پرداخت.
عضو هیات مدیره بیمه سرمد: آموزش شبکه فروش از اولویت‌های شرکت است

عضو هیات مدیره بیمه سرمد: آموزش شبکه فروش از اولویت‌های شرکت است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌ عمومی بیمه سرمد:محمد زاهدنیا در سفر به استان گلستان به تشریح سیاست‌های شرکت در سال جاری پرداخت و با تاکید بر پیگیری مشکلات شبکه فروش تا مرتفع شدن آنها، گفت: نمایندگان خط مقدم حمایت و صیانت از برند شرکت محسوب می‌شوند و برای ما خوشایند است که می‌بینیم نمایندگانی متعهد در اقصی نقاط کشور داریم.

زاهدنیا ابراز کرد: مهم‌ترین وظیفه و اقدام نمایندگان باید راهنمایی صحیح بیمه‌گزار در انتخاب نوع پوشش، تسریع در فرایند صدور و پیگیری پرداخت خسارت‌های بیمه گزاران باشد.

عضو هیئت مدیره بیمه سرمد، افزود: آموزش نمایندگان و شبکه فروش موضوع بسیار مهمی است که مدیریت جدید با ارائه برنامه‌های مدون، سعی بر رفع نیاز‌های آموزشی شبکه فروش در زمان مناسب خواهد داشت.

عضو هیئت مدیره و ناظر حوزه فنی و فروش بیمه سرمد، در خصوص افزایش رضایتمندی بیمه‌گزاران نکاتی را مطرح کرده و با تاکید بر اهمیت حفظ توانگری مالی، آگاهی از وضعیت ریسک‌های اعتباری و افزایش سهم بیمه‌های زندگی در بازار و تاثیر آن در سرمایه‌گذاری شرکت توضیحاتی را ارائه کرد.

در ادامه این سفر، زاهدنیا با حضور در کانون بازنشستگان بانک صادرات استان گلستان با اعضای این کانون دیدار و گفتگو کرد.

عضو هیات مدیره بیمه سرمد در این جلسه به تعاملات مشترک این شرکت و بانک صادرات ایران اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ارتباطات گسترده‌ای بین بانک صادرات ایران و شرکت بیمه سرمد وجود دارد که حاکی از اعتماد متقابل و توسعه منافع مشترک است و با تلاش و اصلاح برخی ساختارها، باید موانع خدمت رسانی را از میان برداشت تا کارکنان و بازنشستگان بانک صادرات ایران، خدمات مطلوب بیمه سرمد را بهتر لمس کنند.

 
برچسب ها: بیمه سرمد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر