کد خبر: ۱۸۷۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱

بهشتی‌نژاد خبر داد؛ میز خدمت بیمه سرمد در تمامی شعب بانک صادرات ایران راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل بیمه سرمد در دیدار با مدیر شعب بانک صادرات استان گیلان، از راه اندازی میز خدمت بیمه سرمد در شعب بانک صادرات ایران در سراسر کشور خبر داد.
بهشتی‌نژاد خبر داد؛ میز خدمت بیمه سرمد در تمامی شعب بانک صادرات ایران راه‌اندازی می‌شود

بهشتی‌نژاد خبر داد؛ میز خدمت بیمه سرمد در تمامی شعب بانک صادرات ایران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌ عمومی بیمه سرمد:سید محمدمهدی بهشتی‌نژاد، صبح امروز در دیدار با مدیر شعب بانک صادرات استان گیلان، اجرای طرح آزمایشی میز خدمت بیمه سرمد در شعب بانک صادرات ایران را موفق ارزیابی کرد و گفت: بیمه سرمد در جهت رفاه حال همکاران بیمه شده بانک صادرات، باجه‌های میز خدمت را در شعب بانک در سراسر کشور راه اندازی خواهد کرد و براساس بازخورد‌هایی که از اجرای این طرح در استان گیلان داشتیم، به نکات مثبتی دست یافته‌ایم.

مدیرعامل بیمه سرمد اظهارداشت: با توجه به اصلاح ساختار سازمانی و برنامه‌ریزی انجام شده، پرداخت خسارت‌های بیمه شدگان در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

مرتضی حاتم، مدیر شعب بانک صادرات استان گیلان نیز با استقبال از اجرای میز خدمت در شعب بانک صادرات، اجرای مداوم آن را صرفه جویی در وقت کارکنان و مشتریان بانک و ایجاد ارزش‌افزوده برای شعب دانست.

حاتم افزود: خوشبختانه طی ماه‌های اخیر شاهد روند رو به بهبود در خدمات رسانی از سوی بیمه سرمد هستیم که امیدواریم این رویه ادامه داشته باشد.

در ادامه این جلسه مدیر کانون بازنشستگان بانک صادارت استان گیلان هم به بیان دغدغه‌های بازنشستگان و انتظارات آن‌ها از حمایت‌های بیمه‌ای پرداخت و مدیران بیمه سرمد نیز با تشریح روند پرداخت خسارتها، مراکز درمانی طرف قرارداد و نحوه رسیدگی به پرونده‌های درمانی، ضرورت همکاری همه جانبه را یادآور شدند.

برچسب ها: بیمه سرمد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر