کد خبر: ۱۸۶۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۲

واکنش پیکان به انتقال سامان فلاح به پرسپولیس

قائم مقام باشگاه پیکان توضیحاتی را درباره شایعات مربوط به انتقال سامان فلاح به باشگاه‌های دیگر ارائه کرد.
واکنش پیکان به انتقال سامان فلاح به پرسپولیس

واکنش پیکان به انتقال سامان فلاح به پرسپولیس

مخاطب۲۴ : به نقل از ورزش سه ؛ در شرایطی که فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران هنوز به طور رسمی شروع نشده، شایعات زیادی درباره سامان فلاح بازیکن جوان پیکانی‌ها مطرح می‌شود. فلاح که دو سال دیگر با پیکان قرارداد دارد، یکی از بازیکنانی است که مشتریان زیادی به خود می‌بیند، اما او برای عقد قرارداد با تیم‌های دیگر نیاز به اخذ رضایت از مدیران پیکان دارد.

درباره سامان فلاح شب گذشته اخباری پیرامون انتقال رسمی او به پرسپولیس مطرح شد، اما این مسئله صحت ندارد و ابراهیم شکوری قائم مقام پیکان نیز چنین امری را تکذیب می‌کند.

 

شکوری با اشاره به شایعات اخیر پیرامون انتقال سامان فلاح ستاره خودروسازان در فصل بیست و دوم لیگ برتر گفت: سامان فلاح جزو بازیکنان تاثیرگذار و آینده‌دار فوتبال ماست که افتخار دارد بازوبند کاپیتانی باشگاه بااصالت پیکان را روی بازو خود ببندد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پیکان صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: فلاح با باشگاه قرارداد بلندمدت دارد و با صراحت اعلام می‌کنم بر خلاف شایعات، تا به حال هیچ باشگاهی غیر از سپاهان، برای انتقال این بازیکن با ما نامه‌نگاری نکردند. سپاهان رفتار حرفه‌ای داشته و با ارسال نامه، به دنبال انتقال قانونی سامان است، اما هنوز در این مورد نیز مذاکره نکردیم. پیکان دارای ساختار حرفه‌ای شده و برای انتقال بازیکن، کمیته فنی و هیئت مدیره تصمیم‌گیری خواهند کرد.

شکوری در پاسخ به این پرسش که سیاست باشگاه پیکان برای انتقال بازیکنان به تیم‌های دیگر چیست، گفت: ترجیح من، صحبت در مورد همه بازیکنان است. همان طور که اهالی ورزش می‌دانند، فلسفه باشگاه پیکان، کشف، پرورش، آموزش و هموارسازی مسیر پیشرفت ورزشکاران در جهت تقویت ورزش ایران و تیم‌های ملی است. ما در مورد سامان فلاح و همه بازیکنان در ابتدا آینده حرفه‌ای را در نظر می‌گیریم و در وهله دوم، به دنبال صرفه و صلاح باشگاه هستیم. قطعا هر کجا که مسیر پیشرفت بازیکنان و شرایط مدنظر باشگاه فراهم باشد، بهترین انتخاب برای پیکان خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از ابتدای انقلاب با قدرت‌های اتمی پنجه نرم کرده‌ایم و برای حفظ منافع ملی هیچگاه عقب‌نشینی نکرده‌ایم.
محسن امین‌زاده: به مذاکرات خوش‌بین هستم محسن امین‌زاده: به مذاکرات خوش‌بین هستم
محسن امین‌زاده معاون اسبق وزارت خارجه در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استان‌های سراسر کشور گفت: جمهوری اسلامی در شرایط کنونی به دلایل مختلف در شرایط جدیدی قرار گرفته و آمادگی پیدا کرده که دیپلماسی خودش را به مسیر درست بهبود ببخشد. بار‌ها توصیه کرده‌ام چین را الگو قرار بدهیم و به سمت توسعه حرکت کنیم.
محسن آرمین: جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را هم قبول ندارد محسن آرمین: جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را هم قبول ندارد
محسن آرمین در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استان‌های سراسر کشور تاکید کرد: فائق آمدن بر مشکلات بدون بهره‌گیری از سرمایه اجتماعی به نتیجه نخواهد رسید. وی افزود: این درست است که امروز جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را قبول ندارد.
بزرگترین شهربازی کشور در کدام شهر ساخته می‌شود؟ بزرگترین شهربازی کشور در کدام شهر ساخته می‌شود؟
معاون امور زیربنایی و ترافیک شهردار خوی گفت: بزرگترین شهربازی شمال غرب کشور در تفرجگاه کوهستانی خاتون با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در حال احداث است.
دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟ دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟
کاپیتان تراکتور با انتشار متنی تند به اظهارات جواد خیابانی واکنش نشان داد.
اولین فیلم از دیدار رییس جمهور رئیسی با رهبر انقلاب اولین فیلم از دیدار رییس جمهور رئیسی با رهبر انقلاب
ویدیوی دیده نشده از اولین جلسه شهید رئیسی با رهبر انقلاب پس از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم
رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: حجم ذخیره مخازن سوخت قاچاق در بندر کلاهی غیر قابل تصور و بیش از ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر است که با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند.
برگزیده
دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟ دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟
کاپیتان تراکتور با انتشار متنی تند به اظهارات جواد خیابانی واکنش نشان داد.
رونالدو بی سابقه‌ترین قرارداد قرن را امضا می‌کند رونالدو بی سابقه‌ترین قرارداد قرن را امضا می‌کند
النصر در حال آماده‌سازی قراردادی بی‌سابقه برای ارائه به فوق ستاره ۴۰ ساله پرتغالی است.
هزینهٔ ۷ باشگاه فوتبال ۴ برابر هزینه ۳۰ فدراسیون ورزشی! هزینهٔ ۷ باشگاه فوتبال ۴ برابر هزینه ۳۰ فدراسیون ورزشی!
مجموع هزینه‌کرد ۷ باشگاه برتر فوتبال مانند استقلال، پرسپولیس، ذوب آهن و... حدود ۴ هزار میلیارد بوده که ۴ برابر هزینه‌کرد این فدراسیون‌ها در سال ۱۴۰۲ است.
صفحه خبر بالای تصاویر