کد خبر: ۱۸۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱

معرفی «بیمه تعاون» به عنوان «کارفرمای منتخب» در نمایشگاه کار

«بیمه تعاون» به عنوان «کارفرمای منتخب» نمایشگاه کار دانشگاه تهران شناخته شد.
معرفی «بیمه تعاون» به عنوان «کارفرمای منتخب» در نمایشگاه کار

معرفی «بیمه تعاون» به عنوان «کارفرمای منتخب» در نمایشگاه کار

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:در آیین اختتامیه نمایشگاه کار دانشگاه تهران که با حضور «سید محمد حسینی» معاون پارلمانی رئیس جمهور برگزار شد، از شرکت «بیمه تعاون» به عنوان «کارفرمای منتخب» تقدیر صورت پذیرفت.


در این نمایشگاه که با حضور ۱۲۰ شرکت، واحد آموزشی، پژوهشی و شرکت دانش بنیان برگزار شد، بیش از ۱۰ هزار دانشجو از نمایشگاه کار دانشگاه تهران بازدید کرده و ۱۲۰۰ فرصت شغلی در سامانه کاریابی دانشگاه تهران ایجاد شده و سازمان‌ها تعداد زیادی رزومه دریافت کرده اند که دانشجویان می‌توانند در این سازمان‌ها جذب کار شوند.

آموزش دانشگاهی با هدف برطرف کردن نیاز جامعه صورت پذیرد
معاون پارلمانی رئیس جمهور در آیین اختتامیه نمایشگاه کار مطرح کرد: امروز این احساس مسئولیت و نیاز وجود دارد که دانشجویان به گونه‌ای آموزش ببینند که به هنگام فارغ التحصیلی بتوانند ضمن اشتغال، نیاز جامعه را برآورده سازند.
حسینی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای رقابت و توسعه روز افزون است خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی اگر شرکتی بخواهد در بازار رقابت حضور موثر داشته و کالای باکیفیت تولید کند، نیازمند تفکر و اندیشه دانشگاه است.
وی اهتمام دولت برای تقویت بخش خصوصی و مردمی سازی اقتصاد را مورد تاکید قرار داد و گفت: دولت با حمایت از قانون جهش تولید مصمم است از خلاقیت و ایده تحصیلکردگان دانشگاهی حمایت کرده و از پیشنهاد و ایده‌های دانشگاهیان در تدوین برنامه‌های مختلف از جمله سند تحول و برنامه هفتم توسعه استقبال کرده است.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: کشورمان از ظرفیت و توانمندی‌های بالایی برخوردار است و قطعاً با فکر، اندیشه و خلاقیت جوانان و تحصیل کردگان میتوان ظرفیت‌های بالقوه را به بالفعل تبدیل کرد.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر