کد خبر: ۱۸۵۷۵
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲

اخذ مالیات از مالکانی که بیش از ۲۰ واحد مسکونی دارند در اولویت است

مشاور وزیر راه‌وشهرسازی در حوزه مسکن گفت: در مرحله اول شناسایی خانه‌های خالی، اولویت اخذ مالیات از مالکانی است که دارای ۲۰ واحد مسکونی خالی از سکنه یا بیش از آن هستند.
اخذ مالیات از مالکانی که بیش از ۲۰ واحد مسکونی دارند در اولویت است

اخذ مالیات از مالکانی که بیش از ۲۰ واحد مسکونی دارند در اولویت است

مخاطب24:براساس بودجه سال‌جاری دولت مکلف است از خانه‌های مسکونی خالی از سکنه، ۲ هزارمیلیارد تومان مالیات کسب کند.

 


به گفته مدیرکل راه‌وشهرسازی استان تهران قرار است برای تحقق این امر از ۱۵ شهریور قانون مالیات بر خانه‌های خالی با قدرت عملیاتی شود، اما دریافت مالیات از خانه‌های خالی مستلزم شناسایی دقیق واحد‌های خالی است و یکی از راه‌حل‌های وزارت راه‌وشهرسازی برای تحقق این امر تشکیل تیم شناسایی خانه خالی به کمک شهرداری است.

در همین رابطه جواد سادات، مشاور وزیر راه‌وشهرسازی در حوزه مسکن، در گفتگو با میزان اظهار کرد: از هفته گذشته شناسایی خانه‌های خالی در مناطق ۲۲‌گانه تهران توسط شهرداری آغاز شده و تیم‌های شناسایی خانه‌های خالی در شهر‌های جدید نیز در حال راه‌اندازی است.

وی تاکید کرد: اطلاعات به‌دست آمده از تیم‌های میدانی با اطلاعات وزارت راه‌وشهرسازی که از طریق سامانه‌ها کسب شده است، برای جلوگیری از تکرار مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به گفته مشاور وزیر راه‌وشهرسازی در حوزه مسکن، پرونده ۶۰ هزار مودی مالیاتی برای سال ۱۴۰۰ درخصوص خانه‌های خالی شناسایی و برگه تشخیص برای آن‌ها صادر شده است.

سادات در ادامه افزود: پرونده این مودیان مالیاتی تا ۲ هفته آینده تعیین‌تکلیف نهایی خواهد شد و اولویت وزارتخانه در مرحله اول، اخذ مالیات از مالکان ۲۰ واحد خانه خالی و بیش از آن است.

به گفته وی طرح شناسایی خانه خالی به‌صورت پایلوت در تهران، هشتگرد، پردیس و پرند آغاز شده است و به‌زودی با نظارت شورای عالی مسکن، کارگروهی درخصوص شناسایی خانه‌های خالی در سایر استان‌ها تشکیل خواهد شد.

سادات با تاکید بر اینکه در مصوبات جلسه هفتم شورای عالی مسکن شهرداری‌های کل کشور مکلف به کمک برای شناسایی خانه‌خالی شده‌اند، گفت: شهرداری‌ها با کمک سامانه‌ها و اطلاعاتی که در دسترس دارند، اطلاعات خانه‌های خالی را در اختیار وزارت را‌ه‌وشهرسازی قرار خواهند داد و ما پس از بررسی اطلاعات، آن‌ها را جهت تشکیل پرونده به سازمان امور مالیاتی ارسال خواهیم کرد.

همچنین در هفته گذشته وزارت راه وشهرسازی سامانه معاملات و مستغلات را برای صدور قرارداد اجاره‌بهای مسکن راه‌اندازی کرد، به گفته معاون وزیر راه‌وشهرسازی مالکانی که در این سامانه کدرهگیری دریافت کنند ملک ثبت‌شده‌شان در این سامانه دیگر شامل مالیات بر خانه‌های خالی نخواهد شد.

 
برچسب ها: مالیات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر