کد خبر: ۱۸۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۶

تغذیه جادویی مسی و رونالدو را بشناسید

نشریه مادریدی وعده غذایی جادویی و ارزان فوتبالیست‌های مشهور را فاش کرد.
تغذیه جادویی مسی و رونالدو را بشناسید

تغذیه جادویی مسی و رونالدو را بشناسید

مخاطب24:هر فوتبالیستی برای حفظ سلامتی و آمادگی جسمانی اش بعد از تمرینات فشرده و مسابقات نیاز به تغذیه سالم دارد تا بتواند سلامت فیزیکی خود را حفظ کند.

 


نشریه «مارکا» اسپانیا از رژیم غذایی و تغذیه جادویی و در عین حال ارزان ابرستاره‌های فوتبال مثل لیونل مسی و رونالدو پرده برداشته است. این رسانه مادریدی در این زمینه نوشت: یک وعده غذایی فوق العاده و پرانرژی که در میان فوتبالیست‌های مشهور مطرح است. این غذا بعد از تمرینات فشرده و قبل از مسابقات باعث می‌شود تا فوتبالیست با انرژی زیاد وارد زمین شوند.

غذای نه چندان گران جلبک دریایی است. لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و کریم بنزما از جمله ستارگان فوتبال جهان هستند که با تغذیه مداوم از جلبک دریایی تعذیه سالمی دارند و انرژی زیادی قبل از مسابقات می‌گیرند.

نشریه مادریدی به نوع اسپیرولینا به طور خاص از جلبک دریایی اشاره می‌کند که حاوی آهن، کلسیم و ویتامین‌های زیادی است که علاوه بر کمک به کاهش وزن، ظرفیت انرژی را در مسابقات و تمرینات افزایش می‌دهد و کالری زیادی نیز ندارد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
کی‌روش روش به عمان رفت کی‌روش روش به عمان رفت
کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی عمان معرفی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر