کد خبر: ۱۸۵۴۹
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹

تست بالینی شرکت نورالینک بر روی انسان

شرکت نورالینک مجوز آزمایش بالینی بر روی انسان را از اداره غذا و داروی آمریکا دریافت کرد.
تست بالینی شرکت نورالینک بر روی انسان

تست بالینی شرکت نورالینک بر روی انسان

مخاطب۲۴ : به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ شرکت نورالینک (Neuralink) ایلان ماسک که با توسعه تراشه مغزی می‌خواهد محدودیت‌های ارتباطی بین انسان و کامپیوتر را از بین ببرد تا افراد بتوانند با استفاده از آن و اتصال مغزشان به اینترنت، کنترل وسایل دیجیتال را با مغز در دست بگیرند، اعلام کرد که مجوز اداره غذا و دارو آمریکا (FDA) را برای اولین مطالعه بالینی انسانی خود دریافت کرده است. با این وجود، Neuralink می‌تواند برای اولین بار تراشه خود را در مغز یک انسان آزمایش کند.

این شرکت در توئیت جدید خود نوشت:

«با خوشحالی اعلام می‌کنیم که تأییدیه FDA برای انجام اولین مطالعه بالینی انسانی خود را دریافت کرده‌ایم.

 

این امر نتیجه کار باورنکردنی تیم نورالینک در همکاری نزدیک خود با FDA است و اولین قدم مهمی محسوب می‌شود که روزی به فناوری ما اجازه خواهد داد به افراد زیادی کمک کند.

روند جذب متقاضی ما برای این کارآزمایی بالینی هنوز آغاز نشده است و به‌زودی اطلاعات بیشتری در این مورد اعلام خواهیم کرد!»

ایلان ماسک در آذرماه سال گذشته گفته بود که نورالینک احتمالاً تا ۶ ماه دیگر آزمایش‌های انسانی خود را شروع می‌کند که نشان می‌دهد وعده این میلیاردر برخلاف سایر وعده‌های او محقق شده است!

باید دید چه فردی برای انجام این آزمایش بالینی مهم انتخاب خواهد شد. آیا ماسک برای آزمایش شرکت خود به سراغ یک فرد بیمار می‌رود یا خودش برای انجام آزمایش تراشه مغزی نورالینک متقاضی خواهد شد؟ او قبلاً ادعا کرده بود که این دستگاه را در زمان نامشخصی در سر خودش قرار خواهد داد.

در همین حال، Neuralink در سال‌های گذشته به دلیل سوء استفاده از میمون‌ها با شکایت یک گروه حامی حقوق حیوانات مواجه شده بود. این گروه ادعا کرده بود که نورالینک شدیداً به میمون‌های آزمایشگاهی آسیب رسانده و حداقل موجب مرگ ۱۵ میمون در طول آزمایش‌های خود شده است. به همین دلیل فعالیت‌های استارتاپ ایلان ماسک، زیر ذره‌بین فدرال آمریکا قرار گرفت. همچنین FDA در اواخر سال گذشته، به‌خاطر نگرانی‌هایی درباره ایمن‌بودن این تراشه، درخواست نورالینک برای آزمایش آن روی انسان‌ها را رد کرده بود.

نورالینک که سال ۲۰۱۶ تاسیس شد، اولین شرکتی نخواهد بود که رابط مغز و کامپیوتر خود را روی یک انسان آزمایش کرده است. Synchron نیز در سال ۲۰۲۱ مجوز انجام آزمایش خود را از FDA دریافت کرده بود و اولین کاشت تراشه روی یک بیمار آمریکایی را سال گذشته انجام داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر