کد خبر: ۱۸۴۹۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵

همایش گرامیداشت «روز مـعـ‌ـــدن» برگزار شد

هجدهمین همایش ملی گرامیداشت «روز معدن» به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
همایش گرامیداشت «روز مـعـ‌ـــدن» برگزار شد

همایش گرامیداشت «روز مـعـ‌ـــدن» برگزار شد

مخاطب24:این همایش با محوریت «نقش زنان در معدن کاری»، در (سالن مولانا) آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور اساتید، مسئولان و فعالان حوزه معدن و بانوان معدنکار برگزار شد.

 


در ابتدای برنامه حسنا شه‌بخش _ دبیر هجدهمین همایش ملی روز معدن و انجمن علمی دانشجویی مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با بیان مفاهیم مهم و اساسی «نقش زنان در معدنکاری» به وجود تفاوت‌ها اشاره و از بانوان خواست تا با پذیرش این تفاوت‌ها، انرژی خود را در مسیر درست صرف کنند تا به موفقیت‌های والا برسند.
این فعال دانشجویی نقش افراد جامعه را در امور زنان بسیار مهم دانست و گفت: زنان باید انتخاب کننده باشند و نه انتخاب شونده.
دکتر عطایی پور _ رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن تبریک روز دختر به دختران دانشکده، جهت برگزاری ۱۸امین همایش روز معدن از تیم و کادر اجرایی که همگی از دانشجویان دوره کارشناسی هستند تشکر کرد.
وی با اشاره به تاثیرگذاری دختران و خانم‌ها در طول تاریخ گفت: قبل از هر چیز باید جلوی نگاه جنسیتی را گرفت، مخصوصا در جامعه امروزی.
عطایی‌پور با اشاره به برخی موفقیت‌های بانوان در رشته مهندسی معدن، به صحبت‌های خود پایان داد.
مهرنوش حیدری _ کاندیدای دکتری مهندسی معدن، روند گرایش بانوان به رشته مهندسی معدن را سینوسی، اما رو به رشد دانست و گفت: با توجه به آمار‌های مختلف جهانی در کشور‌های پیشرفته در حوزه معدن، تحصیلات بانوان از آقایان بیشتر است.
همچنین وی از جامعه، دانشگاه و صنعت خواست تا با تمرکز بر روی ورود بانوان به رشته مهندسی معدن، به رشد صنعت و کار‌های تحقیقاتی کمک کنند.
در ادامه همایش، فریال مستوفی _ عضو هیئت نمایندگان و رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی تهران، عوامل مؤثر بر مشارکت زنان در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی را مورد نقد و بررسی قرار داد و به عدم ارائه الگو‌های صحیح در سیستم آموزشی درباره نقش بانوان، عدم توجه جدی به موضوع شایسته‌سالاری به جای دیدگاه جنسیتی و باور بر توانایی کافی بانوان ایرانی در نقش‌های مدیریتی، اجرایی و آموزشی اشاره کرد.
همچنین وی نتایج مشارکت زنان را در افزایش درآمد، افزایش بهره‌وری و بهبود خدمات آموزشی و تحقیقاتی دانست و به بیان چالش‌های دیگری در حوزه معدن و ارائه راهکار برای رشد اقتصادی پرداخت.
دکتر سیما محمدنژاد _ استاد دانشگاه تربیت مدرس با بیان تاریخچه رشته مهندسی معدن و همچنین سرگذشت خود در این رشته، به مسیر سخت پیش روی بانوان در رشته مهندسی معدن پرداخت و اظهار امیدواری کرد که در آینده نقش زنان در معدنکاری بسیار پررنگ‌تر دیده شود.
وی افزود: حتی در کشور‌های پیشرفته عاملی که باعث می‌شود که زنان سهم پنجاه درصدی در معدن نداشته باشند، ضعف جسمانی بانوان نیست و به این علت است که اگر یک زن استخدام شود، باعث می‌شود که یک مرد نتواند استخدام شود.
این استاد دانشگاه اشاره کرد که علاوه بر ایران در باقی کشور‌ها نیز به محض تاکید بر شایسته سالاری و نمایان کردن توانمندی‌ها، عرصه را بر بانوان تنگ می‌کنند.
همچنین آیدا میرحیدری _ کارآفرین و فعال حوزه معدن، با اشاره به نقش زنان در معدنکاری از دیدگاه سیاسی اجتماعی، به بیان مخاطرات معدنکاری برای بانوان و آقایان، عدم بکارگیری زنان در امور مدیریتی به دلایل سیاسی و چالش‌های کاری معدنکاری به دلیل دوری از فضای شهری پرداخت.
در قسمت پایانی مراسم دبیر هجدهمین همایش ملی روز معدن با بیان مشکلات و موانعی که بر سر راه فعالیت‌های انجمن‌های علمی از جمله بازدید‌های علمی در دانشگاه و صنعت پرداخت و از مسئولان خواست تا پاسخگوی این مشکل و مشکلات دیگری که توسط میهمانان پرسیده می‌شود باشند.
همچنین تقدیر از صنعتگران، خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، فارغ‌التحصیلان دکتری، کارمندان نمونه دانشکده و دانشجویان برتر کارشناسی ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، پایان‌بخش این همایش ملی بود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر