کد خبر: ۱۸۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۲

انگیزه‌های جالب یحیی برای رویارویی با هوادار

تیم فوتبال پرسپولیس در بازی مقابل هوادار با انگیزه‌های جالبی پای در زمین می‌گذارد تا به فتح دو گانه نزدیک‌تر شود.
انگیزه‌های جالب یحیی برای رویارویی با هوادار

انگیزه‌های جالب یحیی برای رویارویی با هوادار

مخاطب24:دیدار تیم‌های هوادار و پرسپولیس در چارچوب مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی، از ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه در ورزشگاه دستگردی و بدون حضور تماشاگر با قضاوت علی صفایی برگزار خواهد شد.

 


پرسپولیس در این فصل در کورس قهرمانی با سپاهان موفق شد با برتری ۴ بر صفر در مقابل نساجی با ۶۶ امتیاز به مقام قهرمانی دست پیدا کند. در مقابل هوادار با هدایت ساکت الهامی با ۴ مساوی پیایی فصل را با ۳۳ امتیاز در رتبه دهم به پایان رساند.

مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال میمهان ویژه این دیدار خواهد بود و از نزدیک تماشاگر دیدار پرسپولیس در مقابل هوادار است.

هوادار در ۲ فصل حضور خود در لیگ برتر چهار دیدار را با پرسپولیس برگزار کرده که حاصل آن یک برد برای پرسپولیس، یک برد برای هوادار و ۲ تساوی بوده است. فصل گذشته هوادار موف شد ۲ بار پرسپولیس را با نتیجه تساوی متوقف کند. در این فصل، اما ابتدا پرسپولیس موفق شد با برتری ۳ بر یک هوادار را در آزادی مغلوب کند، اما هوادار دیدار برگشت را با برتری یک بر صفر به پایان رساند.

این دیدار نبرد گران‌ترین و ارزان‌ترین تیم‌های لیگ برتر نیز است جایی که از نظر ترانسفرمارکت پرسپولیس با ارزش ۱۲.۵میلیون یورو گران‌ترین تیم لیگ است و هوادار با فقط ۴.۴میلیون یورو، ارزان‌ترین تیم لیگ از نظر ارزش مجموع بازیکنانش به شمار می‌آید.

پرسپولیس در این دیدار ۸ بازیکن تک اخطاره دارد که در صورت دریافت کارت در این دیدار و صعود پرسپولیس به فینال نمی‌توانند سرخ‌پوشان را همراهی کنند. علیرضا بیرانوند، میلاد سرلک، سینا اسدبیگی، مرتضی پورعلی گنجی، مهدی ترابی، سعید صادقی، عیسی آل‌کثیر و دانیال اسماعیلی‌فر تک اخطاره‌های پرسپولیس هستند و همچنین یحیی گل‌محمدی نیز تک اخطاره است و در صورت در یافت کارت او نیز نمی‌تواند در فینال روی نیمکت پرسپولیس قرار بگیرد.

ساکت الهامی که در ۳ سال اخیر موفق شده ۲ بار با تیم‌های تراکتور و نساجی به مقام قهرمانی در جام حذفی دست پیدا کند در این فصل با هوادار موفق شد با یک گل چادرملو را مغلوب کند، در ادامه با در ضربات پنالتی مس‌رفسنجان را شکست داد و در مرحله قبلی نیز با نتیجه ۲ بر یک استقلال ملاثانی را مغلوب کرد تا به این مرحله صعود کند.

پرسپولیس یحیی، اما مسیر سخت‌تری نسبت به هوادار برای رسیدن به این مرحله طی کرد. پرسپولیس ابتدا در ضربات پنالتی ون‌پارس را مغلوب کرد، در ادامه با نتیجه ۴ بر ۲ سپاهان را شکست داد و در مرحله قبلی نیز با نتیجه ۲ بر یک گل‌گهر را مغلوب کرد تا به این مرحله صعود کند.

پرسپولیس با برتری در این دیدار و صعود می‌تواند حریف استقلال در فینال شود و یک دربی دیگر در فصل جاری را تجربه کند.

ستاره احتمالی هوادار:

محمدرضا خالدآبادی گلر ۲۲ ساله هوادار در اولین تجربه لیگ‌برتری خود عملکرد درخشانی را در کارنامه خود ثبت کرد. او موفق به ثبت ۶ کلین‌شیت برای هوادار در لیگ برتر شد که یکی از آن‌ها در مقابل پرسپولیس در هفته بیستم رقم خورد جایی که شاگردان یحیی گل‌محمدی برای حفظ صدرنشینی فشار زیادی بر روی دروازه خالدآبادی آوردند، اما موفق به باز کردن دروازه او نشدند. خالدآبادی ۲ بار نیز در جام حذفی موفق شد دروازه خود را بسته نگه دارد. حالا الهامی حساب ویژه‌ای روی این گلر دهه هشتادی برای دیدار با پرسپولیس کرده است.

ستاره احتمالی پرسپولیس:

مهدی ترابی تا قبل از هفته بیست‌و یکم عملکرد سینوسی داشت و مورد انتقاد هواداران این تیم نیز قرار گرفته بود، اما هشت گل و چهار پاس گل در ۹ بازی او را تبدیل به مرد شماره یک عملیات صدرنشینی پرسپولیس کرد. ترابی با هت‌تریک در مقابل گل‌گهر موفق شد تعداد گل‌های خود را در لیگ به عدد ۸ برساند و بهترین گلزن پرسپولیس در این فصل لقب بگیرد. همچنین او با ۸ پاس گل نیز بهترین پاسور سرخ‌ها نیز در این فصل بود. مهدی مهم‌ترین و تعیین‌کننده‌ترین عنصر تهاجمی پرسپولیس در این فصل بود و نقش مهمی در کسب قهرمانی پرسپولیس داشت تا حالا به امید اول گلزنی در این دیدار نیز تبدیل شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
برگزیده
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
درگذشت ناگهانی سرمربی جوان، فوتبال در شوک درگذشت ناگهانی سرمربی جوان، فوتبال در شوک
ملادن ژیزوویچ، سرمربی ۴۴ ساله رادنیتسکی، هنگام تماشای بازی تیمش دچار حمله قلبی شد و درگذشت؛ حادثه‌ای که استادیوم را در بهت و گریه فرو برد
صفحه خبر بالای تصاویر