کد خبر: ۱۸۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶

کرونا همچنان قربانی می گیرد

بنا به تازه ترین آمار شمار مبتلایان به ویروس کرونا در دنیا از ۶۸۹ میلیون فراتر رفت.
کرونا همچنان قربانی می گیرد

کرونا همچنان قربانی می گیرد

مخاطب۲۴ : به نقل از خبرگزاری صداوسیما ؛ طبق جدیدترین آمار ثبت شده از میزان آلودگی به ویروس کرونا و شمار تلفات بیماری کووید-۱۹ در جهان، تا به امروز ۶۸۹ میلیون ۱۲۴ هزار و ۳۸ نفر به این بیماری مبتلا شده و ۶ میلیون و ۸۸۱ هزار و ۴۰۱ نفر جان خود را از دست داده اند.

در روسیه ۱۷ هزار و ۱۱۸ مورد جدید ابتلا و ۱۸۳ مورد مرگ ثبت شد و شمار تلفات نیز به ۳۹۸ هزار و ۹۱۹ نفر رسیده است.

 

در فرانسه ۵ هزار و ۹۰۱ مورد جدید ابتلا و ۷۹ مورد مرگ ثبت شد و شمار تلفات نیز به ۱۶۷ هزار و ۲۰۷ نفر رسیده است.

در آلمان ۱ هزار و ۱۳۷ مورد جدید ابتلا و ۷۸ مورد مرگ ثبت شد و شمار تلفات نیز به ۱۷۴ هزار و ۱۱۰ نفر رسیده است.

آمریکا از نظر تعداد کل مبتلایان و فوتی‌ها هنوز در صدر است. تاکنون ۱۰۷ میلیون و ۵۶ هزار و ۶۹۵ مورد ابتلا و ۱ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۵۶۴ مورد مرگ بر اثر آن را ثبت کرده است. روز گذشته بیش از ۲ هزار و ۹۴۹ مورد جدید به شمار بیماران ۲۵ مورد مرگ به تلفات کرونا در آمریکا اضافه شد.

در اندونزی روز گذشته ۹۹۰ مورد ابتلای جدید و ۱۸ مورد مرگ براثر کرونا ثبت شد و تعداد کل تلفات کرونا به ۱۶۱ هزار و ۷۰۱ مورد رسید.

در کره جنوبی ۲۱ هزار و ۳۸۵ مورد جدید ابتلا و ۱۵ مورد مرگ ثبت شد و شمار تلفات نیز به ۳۴ هزار و ۷۰۲ نفر رسیده است.

در هنگ کنگ ۵۵۴ مورد جدید ابتلا و ۱۳ مورد مرگ ثبت شد و شمار تلفات نیز به ۱۳ هزار و ۷۴۱ نفر رسیده است. در مکزیک روز گذشته ۱۲۵ مورد ابتلای جدید و ۸ مورد مرگ براثر کرونا ثبت شد و تعداد کل تلفات کرونا به ۳۳۴ هزار و ۸۰ مورد رسید.

در ایران ۹۰ مورد جدید ابتلا و ۳ مورد مرگ ثبت شد و شمار تلفات نیز به ۱۴۶ هزار و ۲۴۵ نفر رسیده است.

برچسب ها: ویروس کرونا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر