کد خبر: ۱۸۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴

با مودریچ پرسپولیس آشنا شوید

بیشترین دوندگی این فصل پرسپولیس متعلق به بازیکنی است که در یک بازی ۱۵ کیلومتر برای سرخپوشان دویده است.
با مودریچ پرسپولیس آشنا شوید

با مودریچ پرسپولیس آشنا شوید

مخاطب24:په په لوسادا، عضو اسپانیایی کادرفنی پرسپولیس است. فارغ التحصیل دانشگاه ورزشی مادرید، مربی سابق نساجی که در تابستان ۱۴۰۱ به کادرفنی پرسپولیس پیوست تا نقش مربی بدنساز را در کادرفنی یحیی گل‌محمدی ایفا کند.

 


او در گفتگویی به زوایای به خصوصی از تمرین پرسپولیس اشاره کرده و در مورد آمادگی بدنی وحید امیری صحبت‌های جالبی را مطرح و او را با هافبک سابق میلان و سویا مقایسه کرده است. په په در مورد میزان دوندگی بازیکنان پرسپولیس نیز صحبت کرده و از بازیکنی گفته که در یک بازی ۱۵ کیلومتر دوندگی داشته تا یک رکورد در حد جهانی را به ثبت برساند.

در مورد قهرمانی با پرسپولیس صحبت کن. حضور فعالی در جشن قهرمانی داشتی.
این یک خوشحالی بزرگ برای همه از جمله بازیکنان، مدیران، کارکنان و هواداران بوده است... ما شایسته قهرمانی بودیم، قطعاً شایسته قهرمانی بودیم!

پرسپولیس در میانه‌های فصل مصدومان زیادی داشت، اما هفته‌های آخر همه سلامت بودند. آیا تغییر خاصی در تمرین داشتید؟
من با شما موافق نیستم که علت مصدومیت‌ها، تمرینات باشد و با تغییر آن‌ها بازیکنان را سلامت کرده باشیم. به نظر من علت اینکه در هفته‌های همه آمادگی خوبی داشتند، این بود که در طول فصل خوب تمرین کردیم و ثمره‌اش را آخر فصل دیدیم. به نظرم باید نگاهمان اینطور باشد.

دوست داشتم در مورد شیخ دیاباته صحبت کنی، چون او مصدومیت‌های خیلی زیادی داشت.
دلیل اصلی این است که او بسیار دیر آمد و بیش از ۶ ماه بدون تمرین بود. به نظر من این یک نقص بزرگ برای او بود.

وحید امیری این فصل با ۳۴ سال، عملکرد خوبی داشت و فیکس بود. در تمرینات چطور بود؟
او یکی از بهترین بازیکنان حرفه‌ای فوتبال است که در دوران مربیگری تمرین داده‌ام... در همان سطحی که چیکو فلورس (الدحیل) یا سوسو (میلان، سویا) قرار داشت. امیری الگوی کاملی برای بازیکنان جوان فوتبال ایران است.

یک سوال مهم این است که آیا شما در فصل آینده هم در کادر پرسپولیس حضور خواهید داشت؟
به نظرم باید این سوال را از باشگاه یا مدیربرنامه من بپرسید. من پرسپولیس را دوست دارم، اما هنوز اتفاقی برای فصل آینده نیفتاده و ما دو بازی دیگر داریم.

این فصل پرسپولیس ۳۰ بازی در لیگ برتر داشت و شاید ۷ بازی در جام حذفی. برای تو سخت نبود بازیکنانی رو تمرین بدهی که قرار است ۳۷ بازی در طول فصل انجام دهند؟
نه تنها سخت نبود بلکه لذت زیادی هم داشت. همانطور که در مصاحبه‌های قبلی به شما گفتم، با برنامه‌ریزی همه‌چیز آسان خواهد بود و ما برای طول فصل برنامه داشتیم.

امکان دارد فصل آینده باتوجه به لیگ قهرمانان آسیا، تعداد بازی‌های تیم به ۵۰ برسد. به نظرت بازیکنان فعلی توانایی این تعداد بازی را دارند؟
بسیار مهم است که یک تیم با ۲۴ بازیکن با سطح مشابه داشته باشید. چون طبیعتا اگر تعداد بازیکنان کم باشد، آن‌ها مجبور خواهند بود بیشتر بازی کنند و بیشتر در معرض مصدومیت قرار خواهند گرفت و طبیعتا بدنهایشان برای پایان فصل تحلیل خواهد رفت.

به نظرت بازیکنان در این یک سال آیا از نظر بدنی پیشرفت داشتند؟
تا آنجا که من می‌دانم قطعا بله... من در مورد مصدومیت‌های فصل گذشته و آمادگی بدنی از بخش پزشکی پرسیدم، آن‌ها به من گفتند که شاخص آسیب در این فصل کاهش یافته است. در مورد آمادگی جسمانی فقط نگاهی بیندازید که عملکرد تیم چگونه است؟ این فصل ما تلاش زیادی کردیم و توجه زیادی به پیشگیری از مصدومیت داشتیم… در این راه حسن تشکرنیا نقش مهمی داشت و او این کار را کاملاً انجام می‌دهد. برای یک تیم هماهنگی با وظایف در زمین فوتبال بسیار نیاز است. همچنین علی اعظم همکاری زیادی به عنوان فیزیوتراپ نقش زیادی با درمانگر و برنامه‌های توانبخشی دارد و سپس نکته مهم این است که هماهنگی کامل در طراحی تمرینات برای رسیدن به جنبه‌های فیزیکی، فنی و تاکتیکی داریم... ما کار نزدیکی با آقا یحیی و اوسمار داریم و این هماهنگی بسیار مهم است.

اواخر فصل باتوجه به خستگی بازیکنان آیا فشار تمرین بدنسازی را کاهش دادی؟
البته. این یکی از اصول اصلی تمرین بدنی است... در این روش اطلاعات GPS برای نظارت بر بازیکنان در تمرینات و مسابقات انفرادی و گروهی بسیار مهم است و ما سعی کردیم به این شکل فشار لازم و نه حداکثری را به بازیکنان وارد کنیم.

 
برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر