کد خبر: ۱۸۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶

معرفی بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت بیمه کشور

در اختتامیه نهمین جشنواره روابط عمومی‌های برتر صنعت بیمه کشور، بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت معرفی شد.
معرفی بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت بیمه کشور

معرفی بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت بیمه کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:نهمین جشنواره روابط عمومی‌های برتر صنعت بیمه کشور، عصر روز دوشنبه اول خرداد با معرفی برگزیدگان خود به پایان رسید که در این افتخار، یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون نیز به عنوان مدیرعامل شرکت برتر در زمینه روابط عمومی حضور داشت و همراهی خود را با روابط عمومی بیمه تعاون نشان داد.

جوایز این دوره از رقابت‌ها نیز از سوی مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی؛ مهدی محمدی، مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد و امور دارایی؛ علی استاد هاشمی، معاون نظارت بیمه مرکزی؛ مصطفی رئوفی، مدیرکل روابط عمومی بیمه مرکزی؛ محمد سلطانی فر، رئیس کمیته داوران جشنواره و سیدغلامرضا کاظمی دینان، پیشکسوت روابط عمومی به سمیه محمدی، مدیر روابط عمومی و امور مشتریان شرکت بیمه تعاون اهدا شد.
بر این اساس، شرکت بیمه تعاون دو رشته «رضایت مشتری» و «مطالعات پژوهش‌های اجتماعی» به عنوان منتخب جشنواره شناخته شد.

گفتنی است پیشتر در هشتمین پویش سه شنبه‌های نوآوری بیمه مرکزی که با ارائه «رویکرد جت، گارانتی رضایت مشتریان» از سوی بیمه تعاون همراه بوده است، مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی نیز تأکید کرده بود که «صنعت بیمه مجموعه‌ای مردم مدار و مخاطب محور است و تمامی فعل و انفعالات در حوزه تصمیم سازی و عملیات بیمه‌ای در راستای رضایتمندی مشتریان محصولات و خدمات بیمه‌ای صورت می‌گیرد».

از دیگر سو، رئیس کل بیمه مرکزی در روند بازدید از شعبه رشت شرکت بیمه تعاون به طرح‌های نوآورانه این شرکت نیز اشاره کرده بود و با تأکید بر کلیدواژه «نوآوری» مطرح کرد: «بحث نوآوری در شرکت بیمه تعاون بسیار حائز توجه است و ما نیز در بیمه مرکزی در این خصوص پیگیر هستیم».

او در ادامه تأکید کرد: «بیمه تعاون به صورت سیستماتیک و در چهارچوب مقررات اداری به بحث پرداخت خسارت توجه کرده و امیدوارم بیش از پیش این استراتژی دنبال شده و به سایر شرکت‌ها نیز تجربه این عمل، انتقال داده شود».

انتظارات رئیس کل بیمه مرکزی از روابط عمومی و رسانه‌های صنعت بیمه

در این نشست، مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی نیز به تشریح دیدگاه‌ها و انتظارات خود از روابط عمومی شرکت‌ها و رسانه‌های فعال در صنعت بیمه پرداخت و اظهار داشت: «مطلوب است که خبرگزاری تخصصی صنعت بیمه را راه اندازی کنیم».

او در ادامه در بخش دوم به ضرورت «اولویت بندی رسانه ها» اشاره کرد و گفت: «رسانه‌ها باید به دنبال چالش‌هایی باشند که به بحران‌های اصلی منجر می‌شوند و در مواردی که فضای حاشیه‌ای را تقویت می‌کند رویکرد ثانویه را اتخاذ کنند؛ به طور مثال آنچه هم اکنون اولویت محسوب می‌شود بحث بیمه‌های درمان است که بسیار بحرانی بوده و در وهله دیگر نیز بحث آموزش کارکنان و مدیران است که در صورت عدم توجه می‌تواند منجر به چالش شود».

رئیس کل بیمه مرکزی سومین مورد را «ارتباطات بین المللی» معرفی کرد و اظهار داشت: «علی رغم شرایط تحریم، اگر هم اکنون در سطح منطقه و فضای بین المللی فعالیت نکنیم و از ظرفیت موجود غافل شویم، در آینده به سختی می‌توانیم برای خود فضایی را خلق کنیم».

بهزادپور «نظارت هوشمند» را به عنوان مورد چهارم معرفی کرد و از رسانه‌ها خواست تا به این مورد نیز به عنوان چالش اصلی توجه کنند و تشریح کرد: «در فصل ۸ قانون اساسی به نظارت همگانی و عمومی می‌پردازد که نظارت عمومی به این معناست که مردم برای چیزی که برایشان اهمیت دارد بیایند مشارکت کنند و ما باید امروز بدانیم که چه کنیم تا در این زمینه مردم را نیز به فعالیت واداریم».

وی پنجمین مورد را «حضور به موقع و پاسخگویی» عنوان کرد و اظهار داشت: «ما باید به موقع سوالاتی که مطرح می‌شوند را پاسخ دهیم؛ در این خصوص حتی در زمینه تبیین نیز باید فعال بوده و به طور مثال در موضوع برنامه هفتم توسعه باید حضور بیمه پررنگ‌تر باشد و رسانه‌ها نیز به این موضوع بپردازند؛ یا در مثال دیگری که ضرورت دارد ما تبیین کنیم این است که در دولت سیزدهم نزدیک به ۲۷ میلیون خانه بیمه شدند».

رئیس کل بیمه مرکزی مورد ششم را «تخصصی کردن نگاه به بخش‌های مختلف صنعت» عنوان کرد و این مهم را تکلیف رسانه‌ها دانست.

بهزادپور «رعایت اخلاق حرفه ای» را نیز به عنوان مورد هفتم و دیگر تکلیفی که از سوی رسانه‌ها ضرورت دارد انجام شود عنوان کرد.

او در هشتمین و آخرین مورد «تعامل سازنده» را مطرح کرد و اظهار داشت که این مهم باید بین روابط عمومی و رسانه‌ها صورت پذیرفته و ما نیز باید به آن ساختار دهیم.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
برگزیده
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
صفحه خبر بالای تصاویر