کد خبر: ۱۸۱۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۳

«بیمه تعاون» فاتح رقابت‌های سوپرلیگ کاراته

تیم «بیمه تعاون» در خاتمه هفدهمین دوره سوپرلیگ کاراته کشور به عنوان قهرمان این دوره از رقابت‌ها شناخته شد.
«بیمه تعاون» فاتح رقابت‌های سوپرلیگ کاراته

«بیمه تعاون» فاتح رقابت‌های سوپرلیگ کاراته

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون: هفته پایانی هفدهمین دوره مسابقات سوپرلیگ کاراته کشور با قهرمانی تیم «بیمه تعاون» به پایان رسید.

در این رقابت‌ها دانشگاه آزاد اسلامی نایب قهرمان، پاس فراجا سوم و رعد پدافند هوایی همدان نیز عنوان چهارمی این مسابقات را بدست آوردند.

گفتنی است به تازگی ۴ کاراته کای بیمه تعاون در بخش کمیته و ۳ کاراته کای بیمه تعاون در بخش کاتا موفق به راه‌یابی در اردوی تیم ملی شدند.

همچنین کاراته کا‌های بیمه تعاون مجموعاً توانستند در سال ۱۴۰۱ به افتخارات زیر دست پیدا کنند:

- کسب مدال نقره توسط بهمن عسگری کاراته کای ملی پوش بیمه تعاون در مسابقات کاراته‌وان باکو

- کسب مدال طلا توسط مهدی خدابخشی و کسب مدال برنز توسط مرتضی نعمتی در لیگ جهانی کاراته وان سری آ کوجالی ۲۰۲۲

- کسب مدال طلا توسط علیرضا حیدری در دوازدهمین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان (ترکیه)

- کسب مدال برنز توسط هادی کیانی، علیرضا حیدری و صالح اباذری در کمیته‌های انفرادی و کسب مدال طلای کمیته تیمی در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ تاشکند ازبکستان

- کسب مدال نقره توسط مهدی خدابخشی و کسب مدال برنز توسط صالح اباذری در مسابقات اوپن پاریس

- کسب مدال برنز کاتای تیمی توسط مهدی حق نظری، محمدصدرا شیدزی و سهند اسلامی در مسابقات لیگ جهانی کاراته وان سری آ قونیه ۲۰۲۳

- کسب مدال نقره توسط بهمن عسگری و محمدرضا گیلانپور و کسب مدال برنز توسط بهنام دهقان زاده و کیوان بابان در مسابقات قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی

قابل توجه است که در این دوره از رقابت‌های سوپرلیگ کاراته، «مهدی رضایی، علی صفی اغلو، سهند اسلامی، محمدصدرا شیدزی، مهدی حق نظری» در بخش کاتا و «بهمن‌عسگری، سجاد گنج زاده، صالح اباذری، علی اصغر آسیابری، مهدی خدابخشی، محمدرضا گیلانپور، مرتضی نعمتی، علیرضا حیدری، بهنام دهقان زاده، طا‌ها عبدالهی، محسن صفرنژاد، کیوان بابان، محمدحسین قاسمی، مرتضی کریمی» در بخش کمیته برای تیم بیمه تعاون به میدان رفتند.

همچنین راهبری ورزشکاران با حسن روحانی در مقام سرمربی؛ هادی عرب در مقام کمک مربی کومیته؛ احد شاهین در مقام مربی کاتا؛ مسعود دانشور و آیدین محمدی در مقام کمک مربی کاتا؛ مرتضی نیک خصال در مقام مربی بدنساز بوده است.

شایان ذکر است که بیمه تعاون همواره در فعالیت‌های ورزشی پویا بوده و این شرکت ضمن پرورش و حمایت از نخبگان ورزشی در مسیر مسئولیت‌های اجتماعی در حوزه ورزش نیز اقدامات شایان توجهی انجام داده است.
گفتنی است چندی پیش نیز مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی از اهتمام بیمه تعاون در نشر فرهنگ بیمه و توسعه آن در مجامع ورزشی کشور و جذب و تربیت ورزشکاران تقدیر کرده و امید داشتند که با تلاشی مضاعف، بیرق صنعت بیمه در کنار پرچم غرورآفرین کشور عزیزمان در میادین بزرگ بین المللی به اهتزاز درآید.

قابل بیان است که شهریور ۱۳۹۶ بود که با حضور افرادی، چون محسن آشوری دبیر فدراسیون کاراته، شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته مردان ایران، اعضای کادر فنی و قهرمانان و مدال آوران جهانی و آسیایی کاراته ایران، تیم ورزشی کاراته شرکت بیمه تعاون معارفه شد.

مظلومی در این معارفه اعلام کرد که «با توجه به جایگاه والای ورزش در جامعه و لزوم سالم سازی فعالیت جوانان، بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند حمایت‌های خود از ورزش قهرمانی و پرورش استعداد‌ها را یکی از اهداف مهم فعالیت‌های خود قرار دهند. بازتاب مثبت حضور بنگاه‌های اقتصادی در این عرصه نهایتا منجر به پیشرفت ورزش کشور خواهد شد».

چندماه بعد و در اسفند ۱۳۹۶، در هفته پایانی سوپرلیگ کاراته، با کسب ۴۲ امتیاز، موفق به قهرمانی مسابقات سوپر لیگ کاراته بانوان کشور شد.

حمایت‌های بیمه تعاون از ورزش کاراته نظیر حمایت از فینال شانزدهمین دوره مسابقات سوپر لیگ کاراته آقایان سبب شد تا در بهمن ۱۴۰۰ و در خلال مراسم تجلیل از مربیان برتر کاراته ایران، سیدحسن طباطبایی، رئیس فدراسیون کاراته ج. ا. ا از یونس مظلومی، مدیرعامل شرکت بیمه تعاون به دلیل «خدمات ارزشمند و صادقانه به رشته ورزشی کاراته» تقدیر کرد.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر