کد خبر: ۱۸۲۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۳

صدور حکم بازداشت رئیس بانک مرکزی لبنان در آلمان

رئیس بانک مرکزی لبنان با تحقیقاتی در لبنان و 5 کشور اروپایی در ارتباط با پرونده‌های پولشویی و اختلاس اموال عمومی روبروست.
صدور حکم بازداشت رئیس بانک مرکزی لبنان در آلمان

صدور حکم بازداشت رئیس بانک مرکزی لبنان در آلمان

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ دادستان کل آلمان صدور حکم جلب «ریاض سلامه»، رئیس بانک مرکزی لبنان را به دستگاه قضایی این کشور ابلاغ کرد.

به نقل از شبکه الجدید لبنان، دادستان کل آلمان با دستگاه قضایی لبنان تماس گرفت و آن را به صورت شفاهی در جریان صدور حکم جلب ریاض سلامه (رئیس بانک مرکزی لبنان) قرار دارد.

در ۱۶ مه (ماه جاری میلادی)، قاضی فرانسوی مسئول تحقیق درباره پول و اموال سلامه در اروپا، حکم بازداشت بین‌المللی را علیه او صادر کرد.

 

قضات فرانسوی طی سفر اخیرشان به لبنان از همتایان لبنانی خود خواستند که به ریاض سلامه اطلاع بدهند که باید ۱۶ می‌در مقابل دستگاه قضایی فرانسه در راستای تحقیقات اروپا درباره پولشویی و اختلاس حضور یابد.

در تاریخ نوزدهم ماه جاری میلادی، «بسام مولوی» وزیر کشور و شهرداری‌ها در دولت پیشبرد امور لبنان اعلام کرد که «لبنان حکم جلب را از سازمان پلیس بین‌المللی (اینترپل) علیه سلامه دریافت کرده است».

بسام مولوی تأکید کرد که دولت پیشبرد امور لبنان پس از صدور این حکم، سرنوشت سلامه را با جدیت بررسی می‌کند.

حکم بازداشت بین‌المللی ریاض سلامه، در چارچوب تحقیقات به اتهام پولشوئی و اختلاس اموال عمومی صادر شده است.

پیش از این، دادستانی کل لبنان اعلام کرده بود که نسخه‌ای از حکم جلب ریاض سلامه را از سوی اینترپل دریافت کرده است و غسان عویدات، دادستان کل بخش تجدیدنظر طی روز‌های آینده از ریاض سلامه بازجویی خواهد کرد.

ریاض سلامه از اوت ۱۹۹۳ سمت رئیس بانک مرکزی لبنان را برعهده دارد و دوره او در مه ۲۰۲۳ به پایان می‌رسد.

رئیس بانک مرکزی لبنان با تحقیقاتی در لبنان و ۵ کشور اروپایی در ارتباط با پرونده‌های پولشویی و اختلاس اموال عمومی روبروست.

برچسب ها: آلمان لبنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
مارک بوتانگا، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا، با انتقاد شدید از همکارانش پرسید چرا حملات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران و کشور‌های منطقه محکوم نشده و نقش آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای نادیده گرفته می‌شود.
بانک مرکزی مجوز بانک آینده را لغو کرد بانک مرکزی مجوز بانک آینده را لغو کرد
بانک مرکزی از لغو مجوز بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ خبر داد و اعلام کرد که این اقدام هیچ خللی در وضعیت شبکه بانکی کشور ایجاد نمی‌کند.
هوش مصنوعی جدید چینی که بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند هوش مصنوعی جدید چینی که بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند
دانشمندان چینی از سامانه هوش مصنوعی پیشرفته‌ای به نام «ژنوس» رونمایی کردند که قادر است توالی‌های DNA را با دقتی بی‌سابقه تحلیل کرده و بیماری‌های ژنتیکی را پیش‌بینی کند.
رهبر انقلاب: میرزا نائینی فقیهی استثنائی و اندیشمندی سیاسی بود رهبر انقلاب: میرزا نائینی فقیهی استثنائی و اندیشمندی سیاسی بود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار دست‌اندرکاران گردهمایی بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله میرزا محمّدحسین نائینی، او را استوانه رفیع حوزه نجف معرفی و بر شاکله‌سازی، نوآوری، شاگردپروری و اندیشه سیاسی ایشان تأکید کردند.
مهدیه اسفندیاری آزاد شد مهدیه اسفندیاری آزاد شد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از آزادی مشروط مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی–مقیم فرانسه، پس از بازداشت به اتهام «تمجید از تروریسم»، خبر داد. شرایط آزادی او تحت نظارت قضایی همچنان برقرار است.
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری گسترده دلارفروشان تلگرامی هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری گسترده دلارفروشان تلگرامی
پلیس فتای تهران بزرگ از ثبت بیش از ۱۰۰ شکایت مرتبط با کلاهبرداری در کانال‌های تلگرامی فروش دلار خبر داد و به شهروندان درباره فعالیت سودجویان در فضای مجازی هشدار داد.
جعفر پناهی برنده جایزه یک عمر دستاورد هنری در جشنواره رم شد+ فیلم جعفر پناهی برنده جایزه یک عمر دستاورد هنری در جشنواره رم شد+ فیلم
در بیستمین دوره جشنواره فیلم رم، جوزپه تورناتوره، کارگردان مطرح ایتالیایی و خالق فیلم «سینما پارادیزو»، جایزه یک عمر فعالیت هنری را به جعفر پناهی اهدا کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر