کد خبر: ۱۸۲۶۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶

بانک توسعه تعاون خراسان جنوبی در حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال آفرین، پیشتاز است

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان خراسان جنوبی با نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
بانک توسعه تعاون خراسان جنوبی در حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال آفرین، پیشتاز است

بانک توسعه تعاون خراسان جنوبی در حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال آفرین، پیشتاز است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ ملائی مدیر شعب خراسان جنوبی به منظور ارائه گزارش عمکلرد بانک و با هدف تبیین و بررسی موانع موجود در طرح‌های حوزه انتخابیه، با حضور در دفتر نماینده شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با دکتر نخعی دیدار و گفتگو کرد.

نماینده شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با اعلام خرسندی از دیدگاه مثبت بانک نسبت به حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال آفرین استان گفت: بانک توسعه تعاون حسب رسالت خود تلاش‌های فراوانی در زمینه فرهنگ سازی تعاون و حمایت از این بخش نموده که با توجه به تجارب و فعالیت‌های زیاد در بخش اشتغال و تولید، لذا مشاوره در حوزه کارآفرینی منطقه‌ای از پرسنل کارشناس بانک را انتظار داریم.

دکتر نخعی ارائه مشاوره به افرادی که تصمیم به کارآفرینی می‌گیرند را مهم دانست و افزود: ایجاد و نمایش تصویر ذهنی از آینده طرح مورد نظر متقاضی، دریافت تجارب فعالان حوزه مشترک، توجه به برندسازی و تجاری سازی، آگاهی از موانع و چالش‌های موجود، شناخت بازار و رقبا، از جمله مواردی است که باید کلیه دستگاه‌های مسئول در این زمینه به آن توجه کنندتا منجربه ایجاد اشتغالی پایدار و رضایتمندی متقاضی شود.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان نسبت تسهیلات پرداختی به برنامه مصارف بانک در سال گذشته را بیش از ۱۴۶ درصد اعلام کرد و افزود: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۶۷۰۰ میلیارد ریال انواع تسهیلات در شعب سطح استان پرداخت شده است که نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد بیش از ۱۴۱ درصدی را داشته است.

ملائی همچنین پیش‌بینی اعطای تسهیلات در سال جاری را مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال بیان کرد و افزود: همواره توجه به توزیع اعتبارات در جهت رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال، با حفظ شرایط برای تحقق سهم ۷۰ درصدی بخش تعاون در تسهیلات مدنظر بانک بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر