کد خبر: ۱۸۲۶۲
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۲

تغییر و تحول در مسئولیت مدیریت شعب استان زنجان

بر اساس حکم صادره مدیریت امور سرمایه انسانی، محمد سینافر معاون مدیریت شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان، با حفظ سمت به عنوان سرپرست مدیریت شعب استان منصوب شد.
تغییر و تحول در مسئولیت مدیریت شعب استان زنجان

تغییر و تحول در مسئولیت مدیریت شعب استان زنجان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ به دنبال انتصاب مسعود کردستانی مدیر شعب سابق استان زنجان به سمت سرپرستی مدیریت شعب استان آذربایجان شرقی، محمد سینافر معاون استان زنجان عهده دار مسئولیت مدیریت شعب استان شد.

سینافر ضمن تشکر از زحمات و خدمات ارزنده کردستانی در زمان تصدی پست، ابراز امیدواری کرد با تلاش، همکاری، همدلی کلیه پرسنل استان و کار تیمی، موفقیت‌های استان زنجان در کسب رتبه‌های برتر متعدد کشوری و استانی در بین ادارات و شعب بانک توسعه تعاون، همچون گذشته تداوم داشته باشد.

گفتنی است سینافر دارای ۲۳ سال سابقه فعالیت بانکی بوده و سوابقی از جمله ریاست شعبه سعدی زنجان، ریاست شعبه مرکزی زنجان، ریاست دایره اعتباری استان و معاونت مدیریت شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان را در کارنامه خود دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سرنوشت جنگنده j10c؛ خون تازه در رگ نیروی‌ هوایی ایران سرنوشت جنگنده j10c؛ خون تازه در رگ نیروی‌ هوایی ایران
نیروی هوایی  ایران با قدم گذاشتن در مسیر نوسازی و خرید جنگنده چینی J-10c، گامی مهم در جهت تقویت توان بازدارندگی و پاسخ سریع برداشته است
جمع ابر بدهکاران و مطالبات مشکوک الوصول! جمع ابر بدهکاران و مطالبات مشکوک الوصول!
گفته شد که آخرین مانده تسهیلات خارجی بانک صادرات تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود نزدیک به ۲۱۰ همت است که از این مقدار، بیش از ۲۰۲ همت غیرجاری بوده و نکته قابل تأمل اینکه از رقم مذکور، بیش از ۱۷۶ همت در طبقه مشکوک‌الوصول قرار دارد.
شیشه عمر ترامپ در دست یک زن اسرارآمیز شیشه عمر ترامپ در دست یک زن اسرارآمیز
گیسلاین مکسول؛ او حالا شیشه عمر ترامپ است چرا که راز‌های مگوی جفری اپستین در دست اوست. حالا دادستان آمریکا قصد دارد او را به مجلس بکشاند! اما این زن کیست؟
ناترازی یا ناتوانی؟! ناترازی یا ناتوانی؟!
ناترازی انرژی در ایران به یکی از چالش‌های اساسی توسعه اقتصادی تبدیل شده است، اما ریشه‌های این مشکل بیشتر ناشی از سوءمدیریت و تصمیم‌گیری‌های غلط است تا کمبود منابع.
یارانه چه کسانی قطع خواهد شد؟ یارانه چه کسانی قطع خواهد شد؟
حذف یارانه نقدی حدود ۱۸ میلیون نفر از سه دهک بالای درآمدی در راه است، اما منابع آزاد شده از این اقدام فقط برای حمایت حدود یک دهک از مشمولان کالابرگ ۵۰۰ هزار تومانی کافی است؛ چالشی که نگرانی‌ها درباره آینده معیشت اقشار ضعیف را افزایش داده و نیازمند شفاف سازی از سوی وزارت رفاه است.
لحظه سقوط هواپیمای روسی آنتونف ۲۴ لحظه سقوط هواپیمای روسی آنتونف ۲۴
وزارت شرایط اضطراری روسیه روز گذشته اعلام کرد که در جریان عملیات جست‌وجوی هواپیمای ناپدیدشده آنتونوف-۲۴ در منطقه آمور، از طریق شناسایی هوایی، لاشه در حال سوختن هواپیما کشف شده است و تمامی ۵۰ سرنشین آن جان باخته‌اند.
حمله تروریستی به دادگستری زاهدان؛ ۶ شهید و ۲۲ مجروح تاکنون حمله تروریستی به دادگستری زاهدان؛ ۶ شهید و ۲۲ مجروح تاکنون
دقایقی پیش افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان حمله کردند. روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: در پی حادثه تروریستی امروز صبح در زاهدان تعداد ۶ نفر شهید و تعداد ۲۲ نفر مجروح شده‌اند.
برگزیده
اختلال در سامانه «برق من» اختلال در سامانه «برق من»
از ظهر امروز سامانه برق من، هم در وب‌سایت و هم در اپلیکیشن دچار اختلال شده است. این اختلال باعث شده مشترکان درحال حاضر امکان از زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده خود اطلاع نداشته باشند.
گم شدن یک میلیون تن برنج! + فیلم گم شدن یک میلیون تن برنج! + فیلم
بهزاد محمودی، نایب رئیس شورای مرکزی مجمع ملی کشاورزان از گم شدن یک میلیون تن برنج وارادتی در کشور خبر داد.
ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند
رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم ایرانیان خارج از کشور، گفت: متاسفانه چارچوب‌هایی ایجاد کرده‌ایم که آنها می‌ترسند به کشور بازگردند، باید با قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و مسئولان امنیتی صحبت کنیم تا هر کس که دلش برای ایران می‌تپد و دلش می‌خواهد، به کشور بازگردد. تنها کافی است که بستر را فراهم کنیم و از وزارت امور خارجه می‌خواهم که پیگیری لازم را انجام دهد که این امر عملی شود چرا که آنان سرمایه‌های این آب و خاک هستند.
صفحه خبر بالای تصاویر