کد خبر: ۱۸۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۷

آدم‌کش‌ترین مار جهان

مار جعفری سندی یا افعی کوچک هندی یکی از ۴ گونه مار خطرناک جهان، بیش از هر مار دیگری در جهان باعث مرگ انسان‌ها شده است.
آدم‌کش‌ترین مار جهان

آدم‌کش‌ترین مار جهان

مخاطب24:شبه قاره هند محل زندگی برخی از خطرناک‌ترین گونه‌های مار در جهان است. در میان این ماره چهار گونه مسئول بیشترین موارد مارگزیدگی در شبه قاره هستند، که به «بیگ فور (Big Four)» مشهور شده‌اند.

بر اساس گزارش بی‌بی‌سی، در میان این چهار گونه نیز یکی بیش از دیگران باعث آسیب و مرگ انسان‌ها شده است و نامش افعی کوچک هندی یا مار جعفری سندی است.

این مار علیرغم جثه کوچکی که دارد، بسیار خطرناک است و آنقدر سم دارد که جان انسان را بگیرد. لکه‌های نامنظم اغلب سفید رنگ یکی از مشخصه‌های اصلی افعی کوچک هندی است.

طول این مار کوچک به یک متر هم نمی‌رسد و اغلب بین ۳۸ تا ۸۰ سانتی‌متر طول دارد. افعی کوچک هندی با وجود ابعاد کوچک قادر به تولید چیزی حدود ۷۵ میلی‌گرم زهر خشک است، اما به صورت میانگین هر مار چیزی حدود ۱۸ میلی‌گرم زهر تولید می‌کند و نکته ترسناک اینکه ۵ میلی‌گرم از این زهر برای کشتن هر انسان کافی است.

البته که میزان ورود زهر به بدن بسته به شکل و محل گزش و موقعیت مار متفاوت است، اما با وجود در دسترس بودن پادزهر باز هم گزش افعی کوچک هندی تا ۲۰ درصد احتمال مرگ دارد.

افعی کوچک هندی ماری پرخاشگر است و به دلیل ماهیت پنهان‌کارش اغلب به شکلی ناخواسته با انسان روبه‌رو شده و در حمله درنگ نمی‌کند.

آدم‌کش‌ترین مار جهان

 
برچسب ها: مار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
شروط بازگشایی تلگرام در ایران شروط بازگشایی تلگرام در ایران
منابع آگاه از ارائه فهرستی از شروط از سوی تیم مذاکره‌کننده ایرانی به مدیران تلگرام خبر داده‌اند؛ شروطی که در صورت پذیرش آنها، احتمال رفع فیلتر این پیام‌رسان در کشور وجود دارد.
رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد
منابع دیپلماتیک در تهران به نقل از رسانه‌های عراقی مدعی شدند که ایالات متحده از طریق عمان پیامی برای ایران ارسال کرده است؛ پیامی که به احتمال زیاد با هدف ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای پس از ماه‌ها توقف فرستاده شده است.
مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند
مردم انتظار تغییر داشتند، اما دولت وفاق بیش از آنکه تحول‌آفرین باشد، استمرار وضع قبلی است و ناکارآمدی مدیریت و ناترازی سیاست‌ها ادامه دارد.
آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک آخرین خبر از پژمان جمشیدی به زبان خواهرش مامک
استوری جدید خواهر پژمان درباره سفرش به کانادا وایرال شد
ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت
پاییز ۱۴۰۴ با ترکیبی از نوستالژی دهه‌ها و خلاقیت تازه بازمی‌گردد. استایل‌هایی قدرتمند، لطیف و متفاوت که به‌سادگی قابل اجرا و هماهنگ با بودجه شما هستند
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر