کد خبر: ۱۸۲۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶

آلمان سالانه چهار میلیارد یورو یارانه نیرو می‌دهد

آلمان قصد دارد سالانه حدود چهار میلیارد یورو معادل ۴.۴۰ میلیارد دلار یارانه قیمت برق برای صنایع انرژی‌بر به منظور حمایت از فاصله گرفتن صنعت از سوخت‌های فسیلی و تشویق شرکت‌ها برای عدم مهاجرت به خارج اختصاص دهد.
آلمان سالانه چهار میلیارد یورو یارانه نیرو می‌دهد

آلمان سالانه چهار میلیارد یورو یارانه نیرو می‌دهد

مخاطب24:دولت آلمان سال میلادی گذشته به منظور حمایت از صنایع و مصرف کنندگان عادی در برابر افزایش قیمت انرژی، سقف قیمت برق و گاز را معرفی کرد، اما شرکت‌ها در آلمان می‌گویند قیمت‌های برق همچنان خیلی بالاست.

 


رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان، روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد می‌خواهیم که صنعت در آلمان، در خانه بماند و چشم انداز تغییر به او داده شود. قیمت برق صنعت برای این منظور در نظر گرفته شده است.

دولت سرگرم بحث درباره جزئیات یارانه‌ای است که وزارت دارایی با آن مخالف است، اما وزیر اقتصاد آلمان گفته است که این یارانه می‌تواند سقف قیمت را به شش سنت به ازای هر کیلو وات ساعت رسانده و ۸۰ درصد از مصرف شرکت‌های صنعتی را پوشش دهد.

هابک گفت: این قیمت بر مبنای میانگین قیمت برق بورس محاسبه و سپس کاهش داده می‌شود. این امر به شرکت‌ها مشوقی برای خرید انرژی ارزانتر از منابع انرژی تجدیدپذیر در بازار فراهم می‌کند. این یارانه که حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیارد یورو هزینه خواهد داشت، تا سال ۲۰۳۰ خاتمه پیدا خواهد کرد و از طریق صندوق تثبیت اقتصادی، تامین مالی می‌شود که نخستین بار در سال ۲۰۲۰ برای کمک مالی به شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا در دوران پاندمی معرفی شد.

وزارت دارایی آلمان اوایل ماه جاری با برنامه یارانه وزارت اقتصاد مخالفت کرد، زیرا بودجه، چنین اجازه‌ای را نمی‌دهد و منابع مالی موجود نمی‌توانند به بخش دیگری داده شوند.

 



شرکت‌های کوچک و متوسط در صنایع انرژی‌بر مانند بخش‌های فلزات و مواد شیمیایی می‌توانند از این حمایت برخوردار شوند.

 وزیر اقتصاد آلمان گفت: اگر این قیمت را پرداخت نکنیم، دیگر بخش‌های صنعتی آینده در حوزه‌های انرژی‌بر در آلمان نخواهیم داشت و این یک فقدان و ضرر خواهد بود.

برچسب ها: آلمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر