کد خبر: ۱۸۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱

نود دقیقه تا گلات قهرمانی پرسپولیس

تیم پرسپولیس در دیداری هیجان انگیز و جذاب موفق شد تراکتور را از پیش رو برداشته و به گلات قهرمانی نزدیکتر شود.
نود دقیقه تا گلات قهرمانی پرسپولیس

نود دقیقه تا گلات قهرمانی پرسپولیس، شاگردان یحیی گل‌محمدی که از همان دقایق نخست شروعی هجومی داشتند، در پایان بازی با سه گل به برتری رسیدند اما این پیروزی به هیچ وجه بردی آسان برای پرسپولیس نبود و آنها دقایقی پر استرس را تجربه کردند.

پرسپولیس 3 - تراکتور 1

نود دقیقه تا گلات قهرمانی پرسپولیس

نیمه اول این بازی با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت و در ابتدای نیمه دوم پس از دو فرصت سوزی، پیمان بابایی از مقابل دروازه تک گل تیمش را زد. پس از این گل حملات پرسپولیس شدت گرفت و مهدی عبدی روی پاس مهدی ترابی گل تساوی را زد تا تعویض طلایی یحیی لقب بگیرد.

در ادامه سرخپوشان چند حمله دیگر را هم انجام دادند و احمد نوراللهی با شوت از راه دور و پس از برخورد توپ به مدافع تراکتور گل دوم را به ثمر رساند. در شرایطی که تصور می‌شد بازی با همین نتیجه تمام خواهد شد، مهدی عبدی دو مدافع تراکتور را در محوطه جریمه دریبل زد و گل سوم را هم به ثمر رساند.

تیم پرسپولیس در دیداری هیجان انگیز و جذاب موفق شد تراکتور را از پیش رو بردارد. و به گلات قهرمانی نزدیکتر شود

پرسپولیس روی کاکل عبدی، یک گام تا جام پنجم

بعد از اینکه تراکتور با ضربه پیمان بابایی به گل رسید پرسپولیس بیم این را داشت که صدر جدول را از دست بدهد به خصوص که سپاهان یک بر صفر از ذوب آهن پیش بود اما مهدی عبدی کاری کرد کارستان. او در دقیقه 64 پرسپولیس را به بازی برگرداند و موجب شد سرخپوشان بعد از به تساوی کشاندن بازی به برد امیدوار شوند و آنقدر حمله کردند که که توسط احمد نورالهی به گل رسیدند. در دقایقی که پرسپولیس بیم خوردن گل دوم را داشت و یحیی گل محمدی به همین بهانه تعویض تدافعی انجام داد مهدی عبدی کار را تمام کرد. او در حالی که دو سه مدافع را مامور مهار خود می دید چند بار با تعویض پا مدافعان را فریب داد و ضربه اش را به گوشه دروازه تراکتور فرستاد تا کار را تمام کند.

نود دقیقه تا گلات قهرمانی پرسپولیس

مهدی عبدی در خیلی از بازی های این فصل ثابت به بازی گرفته نشد؛ اما یک بار دیگر نشان داد مهاجم ششدانگی است. بی دلیل نبود که پیش از این شاهد گلزنی او در دربی بودیم؛ هم چنین فینال لیگ قهرمانان آسیا. حالا او تبدیل به مهاجمی شده که معادلات بازی را تغییر می دهد. حتی در سخت ترین بازی. در دقایقی که پرسپولیس نتیجه بازی را عقب افتاده بود مهدی عبدی خونسرد فوتبال کرد و پیش از گلزنی تیر دروازه تراکتور را به لرزه در آورد. شاید بعد از این بازی نگاه یحیی گل محمدی نسبت به این مهاجم شمالی تغییر کند و بیشتر از او بهره ببرد. شاید دوندگی و تلاش مهدی عبدی در نوک خط حمله به هنگام دفاع خیلی بالا نباشد اما وقتی توپ به او می رسد خط دفاعی حریف را بهم می ریزد و ضربه به چارچوبش هم فوق العاده است.

و مهدی عبدی که به نظر می رسد با تداوم این روند به تیم ملی خواهد رسید و می تواند در آینده دست کم جانشین مناسبی برای مهدی طارمی یا سردار آزمون باشد

گلات: گلات کردن زمانی اتفاق می افتد که یک بازیکن در بازی بتواند پنج گل به ثمر برساند. همچنین زمانی که یک تیم بتواند ۵ بار پیاپی قهرمان جامی شود، گلات قهرمانی را به دست آورده است. در حال حاضر تیم پرسپولیس تهران امکان دسترسی به این لقب را بیشتر از همیشه در کنار خود حس می نماید.

نظر شما چیست؟ آیا پرسپولیس موفق به ثبت این رکورد یعنی گلات قهرمانی خواهد شد؟ و یا سپاهان اصفهان مانع دسترسی پرسپولیس به این مهم می شود؟

 

بیشتر بدانیم : گلات قهرمانی پرسپولیس، رکورد منحصر به فرد پرسپولیس

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر