کد خبر: ۱۸۱۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۳

«بیمه تعاون» فاتح رقابت‌های سوپرلیگ کاراته

تیم «بیمه تعاون» در خاتمه هفدهمین دوره سوپرلیگ کاراته کشور به عنوان قهرمان این دوره از رقابت‌ها شناخته شد.
«بیمه تعاون» فاتح رقابت‌های سوپرلیگ کاراته

«بیمه تعاون» فاتح رقابت‌های سوپرلیگ کاراته

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون: هفته پایانی هفدهمین دوره مسابقات سوپرلیگ کاراته کشور با قهرمانی تیم «بیمه تعاون» به پایان رسید.

در این رقابت‌ها دانشگاه آزاد اسلامی نایب قهرمان، پاس فراجا سوم و رعد پدافند هوایی همدان نیز عنوان چهارمی این مسابقات را بدست آوردند.

گفتنی است به تازگی ۴ کاراته کای بیمه تعاون در بخش کمیته و ۳ کاراته کای بیمه تعاون در بخش کاتا موفق به راه‌یابی در اردوی تیم ملی شدند.

همچنین کاراته کا‌های بیمه تعاون مجموعاً توانستند در سال ۱۴۰۱ به افتخارات زیر دست پیدا کنند:

- کسب مدال نقره توسط بهمن عسگری کاراته کای ملی پوش بیمه تعاون در مسابقات کاراته‌وان باکو

- کسب مدال طلا توسط مهدی خدابخشی و کسب مدال برنز توسط مرتضی نعمتی در لیگ جهانی کاراته وان سری آ کوجالی ۲۰۲۲

- کسب مدال طلا توسط علیرضا حیدری در دوازدهمین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان (ترکیه)

- کسب مدال برنز توسط هادی کیانی، علیرضا حیدری و صالح اباذری در کمیته‌های انفرادی و کسب مدال طلای کمیته تیمی در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ تاشکند ازبکستان

- کسب مدال نقره توسط مهدی خدابخشی و کسب مدال برنز توسط صالح اباذری در مسابقات اوپن پاریس

- کسب مدال برنز کاتای تیمی توسط مهدی حق نظری، محمدصدرا شیدزی و سهند اسلامی در مسابقات لیگ جهانی کاراته وان سری آ قونیه ۲۰۲۳

- کسب مدال نقره توسط بهمن عسگری و محمدرضا گیلانپور و کسب مدال برنز توسط بهنام دهقان زاده و کیوان بابان در مسابقات قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی

قابل توجه است که در این دوره از رقابت‌های سوپرلیگ کاراته، «مهدی رضایی، علی صفی اغلو، سهند اسلامی، محمدصدرا شیدزی، مهدی حق نظری» در بخش کاتا و «بهمن‌عسگری، سجاد گنج زاده، صالح اباذری، علی اصغر آسیابری، مهدی خدابخشی، محمدرضا گیلانپور، مرتضی نعمتی، علیرضا حیدری، بهنام دهقان زاده، طا‌ها عبدالهی، محسن صفرنژاد، کیوان بابان، محمدحسین قاسمی، مرتضی کریمی» در بخش کمیته برای تیم بیمه تعاون به میدان رفتند.

همچنین راهبری ورزشکاران با حسن روحانی در مقام سرمربی؛ هادی عرب در مقام کمک مربی کومیته؛ احد شاهین در مقام مربی کاتا؛ مسعود دانشور و آیدین محمدی در مقام کمک مربی کاتا؛ مرتضی نیک خصال در مقام مربی بدنساز بوده است.

شایان ذکر است که بیمه تعاون همواره در فعالیت‌های ورزشی پویا بوده و این شرکت ضمن پرورش و حمایت از نخبگان ورزشی در مسیر مسئولیت‌های اجتماعی در حوزه ورزش نیز اقدامات شایان توجهی انجام داده است.
گفتنی است چندی پیش نیز مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی از اهتمام بیمه تعاون در نشر فرهنگ بیمه و توسعه آن در مجامع ورزشی کشور و جذب و تربیت ورزشکاران تقدیر کرده و امید داشتند که با تلاشی مضاعف، بیرق صنعت بیمه در کنار پرچم غرورآفرین کشور عزیزمان در میادین بزرگ بین المللی به اهتزاز درآید.

قابل بیان است که شهریور ۱۳۹۶ بود که با حضور افرادی، چون محسن آشوری دبیر فدراسیون کاراته، شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته مردان ایران، اعضای کادر فنی و قهرمانان و مدال آوران جهانی و آسیایی کاراته ایران، تیم ورزشی کاراته شرکت بیمه تعاون معارفه شد.

مظلومی در این معارفه اعلام کرد که «با توجه به جایگاه والای ورزش در جامعه و لزوم سالم سازی فعالیت جوانان، بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند حمایت‌های خود از ورزش قهرمانی و پرورش استعداد‌ها را یکی از اهداف مهم فعالیت‌های خود قرار دهند. بازتاب مثبت حضور بنگاه‌های اقتصادی در این عرصه نهایتا منجر به پیشرفت ورزش کشور خواهد شد».

چندماه بعد و در اسفند ۱۳۹۶، در هفته پایانی سوپرلیگ کاراته، با کسب ۴۲ امتیاز، موفق به قهرمانی مسابقات سوپر لیگ کاراته بانوان کشور شد.

حمایت‌های بیمه تعاون از ورزش کاراته نظیر حمایت از فینال شانزدهمین دوره مسابقات سوپر لیگ کاراته آقایان سبب شد تا در بهمن ۱۴۰۰ و در خلال مراسم تجلیل از مربیان برتر کاراته ایران، سیدحسن طباطبایی، رئیس فدراسیون کاراته ج. ا. ا از یونس مظلومی، مدیرعامل شرکت بیمه تعاون به دلیل «خدمات ارزشمند و صادقانه به رشته ورزشی کاراته» تقدیر کرد.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر