کد خبر: ۱۸۰۵۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۳

حمله درخشان به انتخاب سرمربی استقلالی تیم ملی

سرمربی اسبق پرسپولیس گفت: کارنامه من برای حضور در تیم امید به عنوان سرمربی بسیار پربارتر از رضا عنایتی بود.
حمله درخشان به انتخاب سرمربی استقلالی تیم ملی

حمله درخشان به انتخاب سرمربی استقلالی تیم ملی

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛‌ سرمربی اسبق پرسپولیس گفت: کارنامه من برای حضور در تیم امید به عنوان سرمربی بسیار پربارتر از رضا عنایتی بود.

حمید درخشان در مورد اینکه یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم امید خود او بود، گفت: بله، من هم یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم امید بودم، اما وقتی فدراسیون با سرمربی تیم ملی صحبت کرد، نظر او را برای انتخاب سرمربی تامین کرد و به این ترتیب عنایتی سرمربی شد. بعد از این انتخاب هم به من پیشنهاد مدیریت تیم فنی امید را دادند که من قبول نکردم و گفتم، چون خودم یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم بودم حاضر به قبول این سمت نیستم.

 

وی در مورد اینکه او رفاقت نزدیکی با قلعه‌نویی دارد و چطور عنایتی به او ترجیح داده شده، گفت: دیگر این نظر شخصی است. اگر می‌خواستند بر اساس معیار‌ها سرمربی تیم امید را انتخاب کنند کارنامه من بسیار پربارتر از رضا عنایتی بود. من در رده پایه‌ها مربیگری کرده‌ام. با تیم نوجوانان به جام جهانی صعود کرده‌ام. در آسیا کاپیتان تیم ملی بوده‌ام و تمام فاکتور‌های من بهتر بود و چیزی کمتر از عنایتی نداشتم، اما این نظر شخص قلعه‌نویی بود که عنایتی سرمربی شود.

درخشان در مورد اینکه اگر او سرمربی تیم امید می‌شد می‌توانست تیم را به المپیک برساند، گفت: من تجربه کار در رده پایه تیم ملی به عنوان مربی را داشتم. می‌توانستم موفق شوم، اکنون هم به عنوان یک ایرانی و یک فوتبالی برای عنایتی دعا می‌کنم تا موفق شود و تیم امید بعد از سال‌ها به المپیک برسد.

وی در مورد اینکه برای حضور در تیم امید بحث مالی داشته یا نه، گفت: صحبت مالی انجام نشد. من صحبت‌های اولیه را با فدراسیون انجام داده بود. آقایان تاج و نبی هم در جریان این مسئله بودند، اما درنهایت فدراسیون با نظر قلعه‌نویی، عنایتی را انتخاب کرد.

سرمربی اسبق پرسپولیس در مورد قهرمانی این تیم در لیگ برتر بیست و دوم اظهار داشت: پرسپولیس با وجود تمام مشکلاتی که داشت به قهرمانی رسید. هماهنگی خوب و مدیریت کادر فنی و بازیکنان باعث شد که آن‌ها با وجود همه سختی‌ها قهرمان شوند. رقابت در لیگ برتر این فصل بسیار سخت بود. سپاهان، استقلال و پرسپولیس هر سه در کورس بودند و برای دو حریف دیگر احترام قائل هستم، اما پرسپولیس کار بزرگی انجام داد تا این تیم قهرمان شد. پرسپولیس در این فصل فراز و نشیب داشت، حتی تا رده سوم جدول پایین آمد و بعد دوباره خود را به رده دوم و سپس به صدر جدول رساند. این قهرمانی را به آن‌ها تبریک می‌گویم.

درخشان در مورد اینکه آیا پرسپولیس می‌تواند از سد تیم هوادار که ساکت الهامی سرمربی آن است بگذرد، گفت: پرسپولیس آمادگی خوبی دارد و می‌تواند دوباره در جام حذفی قهرمان شود. امیدوارم روند خوبشان را در جام حذفی حفظ کنند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر