کد خبر: ۱۸۰۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸

رونمایی از اپلیکیشن پیام رسان جدید گوگل برای اندروید

شرکت گوگل که مدتی است کار بر روی توسعه سرویس های سیستم عامل اندروید را آغاز کرده، از اضافه شدن امکان علامت گذاری پیام خوانده و خوانده نشده در آینده نزدیک خبر داد.
رونمایی از اپلیکیشن پیام رسان جدید گوگل برای اندروید

رونمایی از اپلیکیشن پیام رسان جدید گوگل برای اندروید

مخاطب۲۴ : به نقل از بازار ؛ شرکت گوگل که مدتی است کار بر روی توسعه سرویس‌های سیستم عامل اندروید را آغاز کرده، از اضافه شدن امکان علامت گذاری پیام خوانده و خوانده نشده در آینده نزدیک خبر داد.

بر اساس این گزارش، گوگل قرار است به زودی از سرویسی جدید پیام رسانی خود به نام مجیک کامپوز (Magic Compose) رونمایی کند که قابلیت‌های بسیار بیشتری از سرویس فعلی پیام رسانی اندروید خواهد داشت.

از جمله قابیلت‌های این سرویس جدید می‌توان به علامت گذاری و تفکیک پیام‌های خوانده شده و نخوانده شده اشاره کرد که شباهت بیشتری میان این سیستم عامل وی ویندوز ایجاد خواهد نمود.

 

همچنین سرویس پیام رسانی جدید اندروید توانایی بیشتری در تشخیص و مسدود سازی پیام‌های اسپم خواهد داشت که می‌تواند تا حد زیادی به مسدود سازی پیامک‌های تبلیغاتی و مزاحم کمک کند.

گفته می‌شود این سیستم جدید اکنون در مرحله آزمایشی (نسخه بتا) قرار داشته و پس از پاس کردن تمامی تست‌های لازم به صورت رسمی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. کاربران گوشی‌های اختصاصی گوگل یعنی «پیکسل» می‌توانند اکنون از نسخه بتا از اپلیکیشن استفاده نمایند.

لازم به ذکر است، گوگل طی ماه‌های گذشته چندین بار نسبت به آپدیت و افزایش امکانات اپلیکیشن پیام رسان اندروید اقدام نموده که تاکنون قابلیت‌های زیادی از جمله امکان سوئیچ شدن این اپلیکیشن با اپلیکشن تماس تصویری گوگل یعنی «گوگل میت» برای کاربران فراهم شده است.

برچسب ها: گوگل اندروید
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر