کد خبر: ۱۸۰۴۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸

رونمایی از اپلیکیشن پیام رسان جدید گوگل برای اندروید

شرکت گوگل که مدتی است کار بر روی توسعه سرویس های سیستم عامل اندروید را آغاز کرده، از اضافه شدن امکان علامت گذاری پیام خوانده و خوانده نشده در آینده نزدیک خبر داد.
رونمایی از اپلیکیشن پیام رسان جدید گوگل برای اندروید

رونمایی از اپلیکیشن پیام رسان جدید گوگل برای اندروید

مخاطب۲۴ : به نقل از بازار ؛ شرکت گوگل که مدتی است کار بر روی توسعه سرویس‌های سیستم عامل اندروید را آغاز کرده، از اضافه شدن امکان علامت گذاری پیام خوانده و خوانده نشده در آینده نزدیک خبر داد.

بر اساس این گزارش، گوگل قرار است به زودی از سرویسی جدید پیام رسانی خود به نام مجیک کامپوز (Magic Compose) رونمایی کند که قابلیت‌های بسیار بیشتری از سرویس فعلی پیام رسانی اندروید خواهد داشت.

از جمله قابیلت‌های این سرویس جدید می‌توان به علامت گذاری و تفکیک پیام‌های خوانده شده و نخوانده شده اشاره کرد که شباهت بیشتری میان این سیستم عامل وی ویندوز ایجاد خواهد نمود.

 

همچنین سرویس پیام رسانی جدید اندروید توانایی بیشتری در تشخیص و مسدود سازی پیام‌های اسپم خواهد داشت که می‌تواند تا حد زیادی به مسدود سازی پیامک‌های تبلیغاتی و مزاحم کمک کند.

گفته می‌شود این سیستم جدید اکنون در مرحله آزمایشی (نسخه بتا) قرار داشته و پس از پاس کردن تمامی تست‌های لازم به صورت رسمی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. کاربران گوشی‌های اختصاصی گوگل یعنی «پیکسل» می‌توانند اکنون از نسخه بتا از اپلیکیشن استفاده نمایند.

لازم به ذکر است، گوگل طی ماه‌های گذشته چندین بار نسبت به آپدیت و افزایش امکانات اپلیکیشن پیام رسان اندروید اقدام نموده که تاکنون قابلیت‌های زیادی از جمله امکان سوئیچ شدن این اپلیکیشن با اپلیکشن تماس تصویری گوگل یعنی «گوگل میت» برای کاربران فراهم شده است.

برچسب ها: گوگل اندروید
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر