کد خبر: ۱۸۰۴۳
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۸

رئیس جمهور خطاب به دختران: قدر و جایگاه خود را بدانید

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز خیلی‌ها ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، ولی در عمل به دنبال استفاده ابزاری از آنان هستند، اما نظام و فرهنگ اسلامی ما برای بانوان ارزش و جایگاه واقعی قائل است و خود را ملزم به تحقق این ارزش و جایگاه می‌داند.
رئیس جمهور خطاب به دختران: قدر و جایگاه خود را بدانید

رئیس جمهور خطاب به دختران: قدر و جایگاه خود را بدانید

مخاطب۲۴ :‌ به نقل از ایسنا ؛ سید ابراهیم رئیسی صبح امروز یکشنبه همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، در جشنی که به همین مناسبت در مجموعه باغ کتاب تهران برگزار شده است، با تبریک این مناسبت به دختران ایران زمین، آینده را متعلق به دختران نوجوان کشورمان دانست و به آن‌ها توصیه کرد با ارتقای توانمندی‌ها و تلاش برای متبلور کردن ارزش‌های انسانی، اخلاقی و الهی در زندگی، در آبادانی و پیشرفت ایران اسلامی موثرتر نقش‌آفرینی کنند.

 رئیس جمهور در ادامه زنان را برخوردار از کرامتی ذاتی توصیف کرد که خداوند در وجود آنان نهاده است و اظهار داشت: دولت مردمی شما دختران را مایه افتخار جامعه می‌داند و نسبت به شما احساس مسئولیت ویژه دارد.

رئیسی همچنین با اشاره به سخنان دو تن از دخترانی که به تشریح مطالبات و دیدگاه‌های دختران پرداختند، تصریح کرد: بسیار خوشحالم که امروز با وجود پیشرفت‌های اجتماعی چشمگیر دختران در ایران اسلامی، مطالباتی که از سوی آنان در چنین جمع و مراسمی مطرح می‌شود، درخواست برای تقویت مهارت‌آموزی در مدارس و نیز تقویت روحیه مستقل و استقلال‌خواهی است. از مسئولان آموزش و پرورش می‌خواهم که به این مطالبات توجه شایسته داشته باشند تا دختران سرزمین‌مان بتوانند بیش از پیش به ساختن آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی کمک کنند.

 

رئیسی افزود: امروز خیلی‌ها ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، ولی در عمل به دنبال استفاده ابزاری از آنان هستند، اما نظام و فرهنگ اسلامی ما برای بانوان ارزش و جایگاه واقعی قائل است و خود را ملزم به تحقق این ارزش و جایگاه می‌داند.

رئیس جمهور خطاب به دختران و زنان ایران اسلامی اظهار داشت: قدر و جایگاه خود را بدانید و یقین داشته باشید که جایگاه بسیار بلند و شایسته‌ای دارید.

رئیسی همچنین در بدو ورود از مجموعه باغ کتاب تهران بازدید کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر