کد خبر: ۱۸۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط‌عمومی صادر شد؛

پیام تبریک مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به فعالان و متخصصان حوزه روابط‌عمومی

به مناسبت فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط‎‌عمومی، دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با صدور پیامی این روز را به همه فعالان حوزه رسانه تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به فعالان و متخصصان حوزه روابط‌عمومی

پیام تبریک مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به فعالان و متخصصان حوزه روابط‌عمومی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ دکتر موسوی در این پیام، با اشاره به اینکه مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب؛ کشور ما بیش از هر چیز به امیدآفرینی نیاز دارد، ابراز امیدواری کرده است با همیاری و همکاری شاغلان و متخصصان این حوزه در جلب رضایت ملت شریف ایران؛ رضایت خداوند متعال نیز حاصل گردد.

متن پیام مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به مناسبت فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط‌عمومی، به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط‌عمومی را به همه فعالین حوزه رسانه که وظیفه حساس جهاد تبیین، تشریح دستاورد‌ها و برقراری تعامل مستمر و هدفمند میان مخاطبان و سازمان‌ها را از طریق مدیریت گردش شفاف و صحیح اطلاعات در دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف بر عهده دارند؛ تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

در دنیای امروز و در تمام نظام‌های اجتماعی و مدیریتی، استفاده هدفمند از رسانه در مسیر ایجاد تعاملی مؤثر و صادقانه با ذی‌نفعان متنوع و متکثر، یکی از شاخص‌های ارزیابی موفقیت سازمان‌ها است و واحد‌های روابط‌عمومی نقش مهمی در جهت ایجاد این ارتباط و تعاملات ایفا می‌کنند. به یک معنا آن‌گونه که در منابع علمی و مفاهیم تئوریک این رشته آمده، روابط‌عمومی هر سازمان پیشانی و ویترین آن سازمان برای برقراری، حفظ و توسعه ارتباط سازمان با آحاد جامعه و مخاطبان است و ارزیابی و قضاوت افکار عمومی، فضای سیاسی و ذی‌نفعان یک سازمان، تا حد زیادی وابسته به کارامدی، هوشمندی و تدبیر واحد‌های روابط‌عمومی و کارکنان این واحد است که در عمل دروازه‌های اصلی ارتباط و تعامل با جامعه هدف هستند.

اهمیت نقش روابط‌عمومی‌ها در کشور ما در سال‌های اخیر به‌واسطه صدور فرمان «جهاد تبیین» از سوی مقام معظم رهبری و تأکید معظم‌له بر ضرورت و اهمیت فعالیت رسانه‌ای با هدف گسترش شفافیت و تبیین دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی و برملا شدن دروغ‌ها و ادعا‌های کذب دشمنان نظام، دوچندان شده و از این حیث مجاهدت‌های شبانه‌روزی فعالان عرصه ارتباطات و رسانه خصوصاً تلاشگران عرصه روابط‌عمومی ارزشمند و قابل تقدیر است.

در سازمان تأمین‌اجتماعی نیز به‌عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر اجتماعی کشور که به‌طور مستقیم با بیش از نیمی از مردم شریف ایران اسلامی و به‌طور غیرمستقیم با تمام آحاد جامعه در ارتباط است، قطعاً بدون در اختیار داشتن یک دستگاه ارتباطی حساب‌شده و مبتنی بر اصول علمی این حرفه و نیز شناخت دقیق ویژگی‌های جامعه متنوع مخاطبان سازمان، نمی‌توان به ارتباط مؤثر با مخاطبان و تبیین دستاورد‌ها و برنامه‌های سازمان در حوزه‌های مختلف مأموریتی و آشناسازی جامعه و نهاد‌های تصمیم‌ساز کشور با ریشه‌ها و خاستگاه چالش‌های این حوزه امیدوار بود و درست به همین جهت است که انتظار می‌رود فعالان رسانه‌ای سازمان از منظری راهبردی و با رویکردی جهادی، به دنبال ایجاد تحول، تحقق عدالت و ارتقای اعتماد باشند.

اینجانب به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط‌عمومی و ضمن تبریک مجدد این مناسبت، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه جهادگران عرصه ارتباطات و رسانه خصوصاً همکاران محترم ما در روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی چه در ستاد مرکزی و چه در ادارات‌کل و مدیریت‌های درمان استان‌ها و همچنین شرکت‌های تابعه، امیدوارم در شرایطی که به فرمایش رهبر معظم انقلاب؛ کشور ما بیش از هر چیز به امیدآفرینی نیاز دارد، بتوانیم با همیاری و مجاهدت این عزیزان و با تعامل گسترده و هم‌افزا با واحد‌های مختلف سازمان و همچنین سایر بستر‌های رسانه‌ای کشور، بیش از پیش در راستای اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداریم و با جلب رضایت ملت شریف ایران؛ ان‌شاءلله رضایت خداوند متعال را نیز به دست آوریم.

میرهاشم موسوی
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر