کد خبر: ۱۸۰۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷

دیدار سرپرست بانک ملی ایران با معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

سرپرست بانک ملی ایران در حاشیه بازدید از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب با یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
دیدار سرپرست بانک ملی ایران با معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

دیدار سرپرست بانک ملی ایران با معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ ابوالفضل نجارزاده در این دیدار با اشاره به حمایت بانک ملی از برگزاری نمایشگاه کتاب، گفت: بانک ملی ایران با توجه به اهمیت راهبردی فرهنگ کتابخوانی در رشد و توسعه کشور، نگاه فرهنگی ویژه‌ای به برگزاری نمایشگاه کتاب دارد.

وی افزود: رضایت مقام معظم رهبری از برگزاری نمایشگاه کتاب امسال، موجب شادی قلب ما شد و انگیزه بانک ملی ایران برای تقویت این رویکرد فرهنگی را مضاعف کرد.

نجارزاده بیان کرد: رشد علم و دانش در کشور در گرو توجه به فرهنگ کتاب و کتابخوانی است، از این رو بانک ملی ایران همواره از این اقدامات فرهنگی حمایت می‌کند.

یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار گفت: حمایت همه جانبه بانک ملی ایران از برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، یکی از دلایل هر چه بهتر برگزار شدن این دوره از نمایشگاه است.

احمدوند ادامه داد: این بانک همواره در عرصه فرهنگی نقش پیشرویی داشته است و تقویت این رویکرد تاثیر بسزایی در رشد فرهنگی کشور خواهد داشت.

وی افزود: امیدوارم همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بانک ملی ایران با جهت رویکرد‌های فرهنگی، بیش از پیش گسترش یابد

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر