کد خبر: ۱۷۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۴

رضایت بازدیدکنندگان در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب از حمایت‌های بانک ملی ایران

بازدیدکنندگان، مدیران موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از حمایت‌ها و تامین زیرساخت‌های فناوری مالی نمایشگاه با عاملیت بانک ملی ایران برای فروش و خرید کتاب رضایت کامل دارند.
رضایت بازدیدکنندگان در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب از حمایت‌های بانک ملی ایران

رضایت بازدیدکنندگان در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب از حمایت‌های بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در حال برگزاری است و هر روز بر تعداد بازدیدکنندگان از نمایشگاه افزوده می‌شود و همچنین فروش کتاب نیز در این روز‌ها قابل توجه بوده است؛ به گونه‌ای که در روز سوم، نمایشگاه در بخش مجازی و حضوری فروش ۷۰۰ میلیارد ریالی را تجربه کرد و این موضوع نشان دهنده رضایت بازدیدکنندگان، خریداران و فروشندگان از نحوه خدمات رسانی گسترده و تامین نیاز‌های بانکی آن هاست که بانک ملی ایران با به روزترین زیر ساخت‌های فناوری مالی بهترین خدمات بانکی را در ایام برگزاری این نمایشگاه به اهالی فرهنگ و کتاب ارائه کرده است.

یکی از بازدیدکنندگان در این نمایشگاه که ابتدای راهروی ۵ و مقابل غرفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایستاده در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی بانک ملی ایران با قدردانی از اقدامات و فعالیت‌های شبانه روزی کارکنان بانک ملی ایران برای برپایی نمایشگاه کتاب امسال، گفت: حضور بانک ملی ایران باعث خوشحالی است، چرا که نشان‌دهنده تعهد این بانک به انجام رسالت اجتماعی است.

دیگر بازدید کننده در جلوی غرفه همشهری برای خرید کتاب ایستاده و در حال خرید کتاب با پایانه‌های فروشگاهی بانک ملی ایران (سداد) است به خبرنگار بانک ملی ایران گفت: حضور و حمایت بنگاه‌های اقتصادی بزرگ از عرصه‌های فرهنگی درآمدی ندارد، اما با تاثیری که بر بهبود شاخص‌های فرهنگی کشور می‌گذارد، به رشد و بالندگی کشور کمک خواهد کرد و به همین دلیل باید از بانک ملی ایران در این خصوص قدردانی کرد.

مسؤول غرفه نشر «هومان» با سازنده خواندن حمایت بانک ملی ایران از نمایشگاه کتاب می‌گوید: بانک ملی با حضور در رویداد‌های فرهنگی نشان داده که به مسئولیت اجتماعی خود آگاه و پایبند است و با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم توانسته است رضایت عموم را جلب کند.

انصاری مسؤول غرفه نشر «هوانورد» که نیمی از تمامی فضای غرفه‌اش را به عرضه کتاب حوزه هوانوردی و مهندسی فنی و نگهداری هواپیما اختصاص داده، می‌گوید: تراکنش با دستگاه‌های کارت خوان و پایانه‌های فروش فروشگاهی بانک ملی ایران (سداد) بسیار راضی هستم چرا که هر زمان از شبانه روز بدون قطعی یاری گرما بوده است.

بازدید کننده دیگری در سالن شبستان در باجه بانکداری الکترونیک بانک ملی ایران حضور داشت و در حال انتقال وجه به حساب یکی از غرفه داران بود؛ پیرامون استقرار و ارائه خدمات دستگاه‌های خود پرداز، کش لس، خود دریافت و استقرار باجه‌های سیار بانک ملی ایران به ما گفت: روند برگزاری نمایشگاه به طور کلی مثبت است و حضور پرقدرت بانک ملی ایران در نمایشگاه برای نخستین بار با به روزترین زیر ساخت‌های خدمات بانکی به فضای برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه کمک کرده است.

طی گفتگو‌های مختلف در تمامی سالن‌های نمایشگاه نظیر بخش ناشران عمومی، آموزشی، خارجی، ناشران کودک و نوجوان، ناشران دانشگاهی و ... رضایت از حضور و حمایت بانک ملی ایران نظری مشترک در بین بازدیدکنندگان است و به نظر می‌رسد مدیران موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی از خدمات مالی بانک ملی ایران در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب راضی هستند.

گفتنی است، بانک ملی ایران با تمرکز بر خدمات رسانی شایسته به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی تا ۳۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ صبح الی ۸ عصر در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران، سالن شبستان پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

برچسب ها: بانک ملی ایران
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر