کد خبر: ۱۸۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
پیام مدیرعامل بیمه آسیا به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی:

رویکرد روابط عمومی‌ها در صنعت بیمه، تصویرسازی خلاقانه و معرفی صادقانه برای جذب مخاطبان است

همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی، مسعود بادین نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا ضمن تبریک این روز گفت: رویکرد روابط عمومی‌ها در صنعت بیمه، تصویرسازی خلاقانه و معرفی صادقانه برای جذب مخاطبان در تحقق بهره مندی از ویژگی‌های صنعت بیمه در رشد تولید است.
رویکرد روابط عمومی‌ها در صنعت بیمه، تصویرسازی خلاقانه و معرفی صادقانه برای جذب مخاطبان است

رویکرد روابط عمومی‌ها در صنعت بیمه، تصویرسازی خلاقانه و معرفی صادقانه برای جذب مخاطبان است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛ نایب رئیس هیات مدیره بیمه آسیا گفت: روابط عمومی شرکت‌های بیمه با نیاز سنجی از مخاطبان خود و تحلیل داده‌های آن‌ها و اطلاع رسانی به موقع می‌توانند در رشد تولید هدفمند و سرمایه گذاری سودمند، مساعدت کنند.

مسعود بادین افزود: افزایش استفاده از فضای مجازی و فناوری اطلاعات در سال‌های اخیر ارتباط میان بیمه گران و بیمه گذاران را وارد مرحله جدیدی کرده است و شرکت‌های بیمه، خدمات رسانی خود را در بستر پلتفرم‌های کاربردی با هدف تامین نیاز‌ها و پاسخگویی حرفه‌ای، متمرکز کرده اند.

مدیر عامل بیمه آسیا نقش راهبردی روابط عمومی‌ها در ایجاد ارتباط دو سویه میان یک سازمان و جامعه را در گرو تغییر در خط مشی‌ها و رویه‌های خود در جهت توسعه فرهنگ بیمه در بستر دیجیتال دانست و با اولویت تامین حقوق ذینفعان و بیمه گذاران، یادآوری کرد که با برنامه ریزی هوشمندانه، از فضای رسانه‌ای کشور استفاده شود.

نایب رئیس هیات مدیره بیمه آسیا بیان داشت: روابط عمومی شرکت‌های بیمه با ایجاد ارتباط متقابل بین صنعت بیمه و مراکز علمی و پژوهشی، می‌توانند در حوزه‌های تولید محتوا و تحلیل و ارزیابی، مسایل و مشکلات حوزه فنآوری اطلاعات در صنعت بیمه کشور را به فرصت‌ها و ایده‌های کاربردی تغییر دهند.

مدیرعامل بیمه آسیا با اشاره به جایگاه ارزشمند روابط عمومی‌ها در شرکت‌های بیمه گفت: امروز تغییر در مدل‌های کسب و کار، بازنگری در رویه‌ها و فرآیند‌های عملیات بیمه گری را ضروری می‌سازد و نقش بی بدیل روابط عمومی در این بزنگاه، با بهره گیری از تحلیل شاخص‌های اقتصادی و ارتباطات میان ذینفعان، صنعت بیمه را به سمت و سوی تعالی سوق می‌دهد.

مسعود بادین خواستار عبور از بکارگیری روش‌های سنتی و قدیمی، بهره مندی از فضای رسانه‌ای جدید در بستر دیجیتال برای اقناع و کمک به تصمیم گیری مخاطبان و بیمه گذاران شد.

نایب رئیس هیات مدیره بیمه آسیا مدیریت راهبردی تحولات فنآوری اطلاعات را یکی از الزامات فضای حاکمیتی صنعت بیمه دانست که با نقش آفرینی خلاقانه روابط عمومی‌ها به سرمنزل مقصود خواهد رسید.

عملکرد فنی و شفاف شرکت‌های بیمه و اطلاع رسانی آن با بهره گیری از مدیریت قدرتمند روابط عمومی‌ها تقویت حس اعتماد و اطمینان را در بین اقشار مختلف جامعه بدنبال داشته و به ویژه در بیمه آسیا به عنوان بزرگ‌ترین شرکت بیمه خصوصی کشور، برقراری این ارتباط هوشمندانه شعار «بیمه آسیا نماد اعتماد و اطمینان» را محقق خواهد ساخت.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر