کد خبر: ۱۷۶۸۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰

مدیرعامل بیمه آسیا در نشست مدیران حراست صنعت بیمه:نرخ شکنی، صنعت بیمه را آسیب‌پذیر می‌کند

مسعود بادین در نشست مدیران حراست شرکت‌های بیمه به موضوع جلوگیری از نرخ شکنی در صنعت بیمه، نظارت دقیق بر فعالیت‌های بیمه گری در حوزه بیمه‌های درمان و شخص ثالث وهمچنین نحوه هزینه کرد عوارض دریافتی دستگاه‌ها از صنعت بیمه پرداخت.
مدیرعامل بیمه آسیا در نشست مدیران حراست صنعت بیمه:نرخ شکنی، صنعت بیمه را آسیب‌پذیر می‌کند

مدیرعامل بیمه آسیا در نشست مدیران حراست صنعت بیمه:نرخ شکنی، صنعت بیمه را آسیب‌پذیر می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛ مسعود بادین نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در نشست مدیران حراست شرکت‌های بیمه که در ساختمان شماره یک این شرکت برگزار شد، ضمن تسلیت سالگرد شهادت امام صادق (ع) کسب رتبه ممتاز توسط حراست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و از تلاش مدیران و کارشناسان مدیریت‌های حراست و بازرسی صنعت بیمه تقدیر و تشکر کرد.

مدیرعامل بیمه آسیا در ادامه اظهارات خود با اشاره به عملکرد ممتاز این شرکت در سال ۱۴۰۱ گفت: بیمه آسیا از شفاف‌ترین شرکت‌های بیمه در عملیات بیمه گری و مالی در صنعت بیمه است و به واسطه ارائه خدمات شایسته به بیمه‌گذاران و مردم سال گذشته نیز به عنوان برند محبوب مردم انتخاب و همچنین فعالیت شرکت در مجمع عمومی، بدون بند حسابرسی تصویب شد.

وی در ادامه به موضوع نرخ شکنی در صنعت بیمه اشاره کرد و اظهار داشت: نرخ شکنی، صنعت بیمه را به طور جدی آسیب پذیر می‌کند و این مشکل دیرینه صنعت بیمه، باید با حساسیت و نظارت بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

مسعود بادین در این نشست موضوع تلاش برای رفع مغایرت بین استاندارد‌های حسابداری شماره ۲۸ در فعالیت‌های بیمه‌ای، کنترل و نظارت بیش از پیش بر فعالیت‌های بیمه گری در حوزه پوشش‌های درمانی و بیمه شخص ثالث اتومبیل و همچنین نحوه هزینه کرد عوارض دریافتی دستگاه‌ها از صنعت بیمه را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه این جلسه، علی اکبر ترکاشوند مدیر حراست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر از میزبانی بیمه آسیا در برگزاری این نشست، از بیمه آسیا به عنوان بزرگترین شرکت بیمه خصوصی کشور یاد کرد و این شرکت را از لحاظ فعالیت‌های بیمه گری و ارائه خدمات به مردم و بیمه گذاران، شرکتی شاخص و توانمند و دارای کمترین حجم شکایات در صنعت بیمه توصیف نمود.

گفتنی است، نشست مدیران حراست صنعت بیمه با حضور معاون مرکز حراست وزارت امور اقتصادی و دارایی، مدیر حراست بیمه مرکزی و معاون پرسنلی این سازمان و همچنین مدیران حراست شرکت‌های بیمه برگزار شد.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر