کد خبر: ۱۷۹۹۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
آیین رسمی استقبال از ناوگره ۸۶؛

ایرانی: ایران تحریم ناپذیر است

آیین رسمی استقبال از ناوگره ۸۶ نیروی دریایی ارتش با حضور سرلشکر باقری و سرلشکر موسوی در منطقه یکم این نیرو در بندرعباس برگزار شد.
ایرانی: ایران تحریم ناپذیر است

ایرانی: ایران تحریم ناپذیر است

مخاطب24:آیین رسمی استقبال از ناوگره ۸۶ نیروی دریایی ارتش با حضور سرلشکر باقری و سرلشکر موسوی در منطقه یکم این نیرو در بندرعباس برگزار شد.

 

 


آیین استقبال رسمی از ناوگره ۸۶ نیروی دریایی ارتش ملقب به ناوگروه ۳۶۰ متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران اعزامی به دور دنیا با حضور سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح و سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و خانواده‌های دریانوردان در منطقه یکم دریایی ارتش در بندر عباس برگزار شد.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح روز شنبه با استقبال امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش و خانواده‌های دریانوردان در منطقه یکم دریایی نداجا در بندر عباس برگزار شد.

امیر ایرانی: نیروی دریایی اثبات کرد ایران و ایرانی انزواگریز و تحریم‌ناپذیر است

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش با انجام عملیات دریانوردی در پهنای اقیانوس حضور یافت تا اثبات کند ایران و ایرانی انزواگریز و تحریم ناپذیر است.

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم استقبال از ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش در منطقه یکم دریایی بندرعباس اظهار داشت: بر خود فرض می‌دارم از طرف خود و همرزمانم به جهت پیام امیدبخش مقام معظم رهبری نهایت قدرددانی را از محضر مبارک داشته باشم. نیروی دریایی راهبردی ارتش عمق راهبردی و آینده نگری در قدرت دریایی توام با حوزه نفوذ و هویت منطقه‌ای خود را تثبیت و گسترش داده است.

 

 

 


وی تصریح کرد: مردم عزیز ایران امروز فرزندان شما در نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اذن، ولی امر زمان مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا برای اولین بار در تاریخ ایران با بکارگیری دانش‌های نوین و حرکت بر لبه دانش و فناوری ضمن تامین امنیت دریایی با هدف ارسال پیام صلح و دوستی با انجام ۲۱۳ روز دریانوردی عملیاتی و دریانوردی سبز با ناوشکن تمام ایرانی جمهوری اسلامی ایران دنا و پایگاه شناوری جمهوری اسلامی ایران -مکران- در پهنای اقیانوس حضور یافته تا اثبات کند ایران و ایرانی انزواگریز و تحریم ناپذیر است و در هندسه ترسیمی دشمن با اضلاع توطئه، تحریم و تهدید مسیر انقلابی خود را در راستای توسعه همه جانبه و پایدار با تقویت ارتباط با ملل جهان در دستور کار دارد.

باقری مطرح کرد: اقدام بی‌سابقه؛ مبدا تاریخ جدید نیرو‌های مسلح

هم‌چنین رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: اقدام بی سابقه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در انجام این ماموریت سخت و سنگین موضوعی تاریخی و استثنائی و مبدا یک تاریخ جدید برای نیرو‌های مسلح و نیروی دریایی ارتش ایران شد.

سرلشگر امیر محمد باقری رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان نیز در مراسم استقبال از ناوگره ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه یک نیروی دریایی در بندر عباس اظهار داشت: ما هیچ چیز کم نداریم، یک کشور در صورتی می‌تواند قدرت بزرگ دریایی باشد که ساحل طولانی و مناسب داشته باشد، صنایع توانمند داخلی و فناوری روز برای داشتن ناوگانی بومی داشته باشد، همچنین مردمی دارای فرهنگ دریایی و علاقه‌مند به توسعه فعالیت در دریا داشته باشد و نیز رزمندگان و فرماندهان دلاوری که دل به خدا بسپارند و در دریا‌ها بدون خوف و واهمه از قدرت‌های بزرگ به دریانوردی و توسعه و اقتدار کشور بپردازند، داشته باشند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر