کد خبر: ۱۷۹۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۶

یک سال برای ساپینتو کم است

کارشناس فوتبال با بیان اینکه استقلال شایسته این بود که در پایان فصل به قهرمانی برسد، گفت: اتفاقات ناخوشایندی که برای این تیم افتاد آن‌ها را از مسیر قهرمانی دور کرد.
یک سال برای ساپینتو کم است

یک سال برای ساپینتو کم است

مخاطب24:عبدالعلی چنگیز در خصوص پیروزی پر گل ۷ بر یک استقلال برابر تراکتور تبریز گفت: آبی‌ها با اینکه شرایط سختی را پشت سر می‌گذاشتند؛ اما یک بازی زیبا با گل‌های زیاد را به نمایش گذاشتند. بعید می‌دانم هیچکس فکر می‌کرد که استقلال می‌تواند در مقابل تراکتور که نفرات خوبی دارد و از یک مربی با تجربه استفاده می‌کند، به برد ۷ بر یک برسد.

 

 


وی ادامه داد: استقلال در این فصل شایسته قهرمانی بود، اما متأسفانه اتفاقات تمام نشدنی باعث شد تا این تیم از مسیر قهرمانی دور شود. اگر چه کادر فنی و بازیکنان این تیم تمام تلاش خود را به کار بستند تا بتوانند به قهرمانی برسند؛ اما مشکلات زیاد بالاخره گریبان استقلال را گرفت و اجازه نداد این تیم به آنچه که هدفش بود دست پیدا کند.

کارشناس فوتبال در خصوص صحبت‌های ساپینتو و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در مورد تمدید قرارداد گفت: ساپینتو باید زودتر تکلیفش معلوم شود. او می‌خواهد اگر در ایران ماندنی است، لیست بازیکنان جدید را به باشگاه ارائه دهد و نفراتی را هم که نیاز ندارد در اختیار باشگاه بگذارد. سرمربی آبی پوشان اگر چه در کوران نیمه نهایی جام حذفی است و به دنبال این است تا بتواند به فینال رسیده و قهرمان شود؛ اما شرایطش برای فصل آتی را فراموش نخواهد کرد. مسئولان استقلال باید هر چه زودتر قرارداد او را تمدید کنند. با توجه به روند فنی او و عملکرد خوبی که داشته، او باید در استقلال بماند. قرار نیست که هر سال یک مربی جدید وارد تیم شود. ساپینتو باید حداقل سه سال در استقلال بماند تا بتواند کاملاً بر تیم مسلط شده و به اهدافی که در سر دارد دست پیدا کند.

چنگیز در خصوص دیدار روز چهارشنبه استقلال برابر نساجی قائمشهر از مرحله نیمه نهایی جام حذفی اظهار کرد: آبی‌ها تراکتور را با یک برد پرگل شکست دادند، اما باید این بازی را به فراموشی بسپارند. خیلی‌ها معتقد بودند برد پر گل مقابل هوادار آن‌ها را دچار غرور کرد و باعث شد در دربی بازنده بوده و همین شکست قهرمانی را از آن‌ها بگیرد. لیگ برای استقلال تمام شده، آن‌ها حالا باید تمام تمرکزشان بر روی بازی با نساجی باشد. تیمی که مقابل پرسپولیس و در آخرین هفته لیگ، چهار گل دریافت کرد، اما به طور حتم آن‌ها هم برای نیمه نهایی جام حذفی برنامه دارند تا بتوانند با پیروزی برابر استقلال و رسیدن به فینال، شکست برابر پرسپولیس را به فراموشی بسپارند.

وی در پاسخ به این پرسش که لیگ بیست و دوم را چگونه ارزیابی کردید گفت: لیگ بیست و دوم شرایط بسیار خاصی داشت. بازی‌ها بدون تماشاگر برگزار می‌شد، اشتباهات داوری صدای همه تیم‌ها را درآورده بود. برخی مربیان جابه جا شدند و در مجموع اتفاقات ریز و درشتی در آن رخ داد؛ اما جالب‌ترین بخش این لیگ، جدال سه تیم بالای جدول تا هفته‌های پایانی بود و این استرس را برای همه هواداران به وجود آورده بود، اما اعتقاد دارم لیگ بیست و دوم پیشرفت محسوسی نداشت. همه چیز مانند فصل گذشته بود و تنها قهرمان تغییر پیدا کرد. نبود امکانات، نداشتن زیرساخت، همه این‌ها عواملی است که باعث شده لیگ ما نتواند پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.

چنگیز در پاسخ به این پرسش که چرا استقلال نتوانست در لیگ بیست و دوم به قهرمانی دست پیدا کند، گفت: این موضوع را باید در چند بخش توضیح داد. اول، مشکلات مدیریتی باشگاه که بیشتر از همه به استقلال ضربه زد، تغییرات پی در پی، صادق نبودن با کادر فنی و بازیکنان و گناه را به گردن یکدیگر انداختن و ضعف مدیریت باعث شد استقلال نتواند موفق شود. دوم، اشتباهات داوری بود. چندین امتیاز مسلم از استقلال گرفته شد و الان نیاز است که با توجه به اعتراض همه تیم‌ها، فدراسیون فوتبال هر چه زودتر سیستم کمک داور ویدئویی را به فوتبال ایران بیاورد تا اشتباهات زیاد داوران ما به حداقل برسد و در پایان، مشکلات مادی است که هرگز دست از سر فوتبال ما و تیم استقلال برنمی دارد.

پیشکسوت استقلال در پایان تصریح کرد: وقتی یک مربی هفت ماه است پولی نگرفته، آن هم طبق گفته خودش و بازیکنان هم دریافتی نداشته‌اند، این نشان می‌دهد که نمی‌توان به آن‌ها فشار آورد. انتظار زیادی نباید داشت. بازیکنی که با مشکل وارد زمین شود تمرکز ندارد و نمی‌تواند بازی همیشگی خود را ارائه دهد، بنابراین باید امیدوار باشیم با تغییراتی که در شانزدهم خرداد صورت خواهد گرفت و مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره جدید معرفی خواهند شد، که استقلال بتواند به آرامش پیدا کند و فصل آینده را با سرمربی پرتغالی خود ادامه داده تا بتواند یک بار دیگر به قهرمانی دست پیدا کند.

منبع: مهر

 
برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
خون هیچکس قرمزتر نبود! خون هیچکس قرمزتر نبود!
در یکی از حساس‌ترین دیدار‌های هفته نهم لیگ برتر، دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس تهران در ورزشگاه خالی از تماشاگر، به مصاف هم رفتند. جدالی که گرچه تا دقایق پایانی کم‌هیجان دنبال شد، اما در ثانیه‌های آخر به اوج التهاب رسید
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
نبرد صدرنشین ها، استقلال گلزن مقابل آلومینیوم نفوذ ناپذیر نبرد صدرنشین ها، استقلال گلزن مقابل آلومینیوم نفوذ ناپذیر
هفته نهم لیگ برتر با جدالی حساس همراه است؛ جایی که استقلال با بهترین خط حمله فصل، به مصاف آلومینیومی می‌رود که دروازه‌اش را مدت‌هاست کسی باز نکرده است. این بازی، تعیین‌کننده صدر جدول خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر