کد خبر: ۱۷۸۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵

شکایت باشگاه استقلال از یک پرسپولیسی

باشگاه استقلال با انتشار بیانیه ای خبر از شکایت از عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس داد.
شکایت باشگاه استقلال از یک پرسپولیسی

شکایت باشگاه استقلال از یک پرسپولیسی

مخاطب۲۴ :‌به نقل از فارس ؛ باشگاه استقلال بار‌ها و بار‌ها در طول این فصل نشان داده هیچ علاقه‌ای به مجادله کلامی و بیانیه نویسی‌های اعتراضی نداشته، اما هر بار در مقام پاسخگویی و دفاع از حقوق تضییع شده ناچار به واکنش شده است.

متاسفانه حسین خبیری، عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس علاقه بسیاری دارد هر از گاهی در مورد تیم بزرگ استقلال صحبت کند و با خودشیرینی به دنبال پیدا کردن جایی در میان هواداران تیمش باشد. باعث تاسف بسیار است که عضو هیات مدیره یک باشگاه تا این حد ادبیات سخیف و سطح پائینی دارد.

قابل توجه اینکه ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم استقلال بعد از پایان بازی شب گذشته مقابل تراکتور در کنفرانس خبری با صراحت گفت: من به همه تیم‌ها از جمله سپاهان و پرسپولیس احترام می‌گذارم، اما این حق را دارم که نظر خودم را داشته باشم و ضمن احترام، به نظر من استقلال شایسته قهرمانی بود و من به همین دلیل به تیمی که قهرمان شده تبریک نمی‌گویم.

 

این حرف نشان دهنده نگاه حرفه‌ای و منصفانه سرمربی تیم استقلال است و هیچ گونه بی احترامی به هیچ تیمی نبود. اما متاسفانه خبیری که پیش از این هم اظهار نظر اضافی در مورد کاپیتان استقلال انجام داد و به همین دلیل توبیخ شد، باز هم خارج از حد و حدود و اندازه خود صحبت کرده و به سرمربی تیم استقلال بی احترامی کرده است.

چرا در حالی که ریکاردو ساپینتو هیچ گونه بی احترامی نکرده خبیری از کلمات زشت و سخیف در مورد سرمربی تیم استقلال صحبت می‌کند؟ آیا این خود نشان دهنده بی ادبی و بی فرهنگی و بی شخصیتی او نیست؟ آیا کسی که در چنین شرایطی می‌گوید سرمربی تیم حریف بی فرهنگ و بی شخصیت است، خود نماد بی فرهنگی و بی شخصیتی نیست؟ به نظر می‌رسد علاقه فراوان به مصاحبه به شکل بدی حسین خبیری را اذیت می‌کند!

باشگاه استقلال در راستای حمایت از حقوق سرمربی و هواداران خود، به دلیل این صحبت‌های سخیف و بی ادبانه از عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به کمیته اخلاق و کمیته انضباطی شکایت می‌کند.

گویا برای خبیری بد نامی بهتر از گمنامی است که البته باشگاه استقلال چنین اجازه‌ای به او و امثال او نمی‌دهد و در صورت تکرار، با شیوه‌های دیگری پاسخ او را می‌دهد.

برچسب ها: استقلال پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
کی‌روش روش به عمان رفت کی‌روش روش به عمان رفت
کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی عمان معرفی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر