کد خبر: ۱۷۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶

افزایش ۴۹۰۰ درصدی صادرات آهن اسفنجی

طبق آمار، در نخستین ماه امسال بیشترین حجم صادرات فولادی‌ها را شمش فولاد به خود اختصاص داده که البته ۵۰۰۰ تن کمتر از میزان صادرات آن در فروردین پارسال است و تنها قلم فولادی است که صادرات آن کاهشی ثبت شده است. اما در مقابل صادرات آهن اسفنجی در این مقایسه آماری، با افزایش ۴٩٠٠ درصدی روبرو شده است.
افزایش ۴۹۰۰ درصدی صادرات آهن اسفنجی

افزایش ۴۹۰۰ درصدی صادرات آهن اسفنجی

مخاطب24:بر اساس آماری که توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در اختیار ایسنا قرار گرفت، در فروردین ماه امسال ١٧٨ هزار تن مقاطع طویل فولادی صادر شده که نسبت به ١۵٧ هزار تن صادرات در مدت مشابه سال گذشته ١٣ درصد بیشتر شده است.

 

 



پس از آن صادرات محصولات فولادی افزایش ٢٠ درصدی و صادرات مقاطع تخت فولادی رشد ۵۶ درصدی را ثبت کرده‌اند؛ اما افزایش قابل توجه صادرات فولادی‌ها در خصوص آهن اسفنجی صورت گرفته که افزایش ۴٩٠٠ درصدی داشته است.

در این مقایسه آماری از صادرات فولادی‌ها در نخستین ماه از سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، صادرات محصولات فولادی نیز افزایش ۵۶ درصدی را ثبت کرده و از ١٨۴ هزار تن صادراتی در فروردین ماه ١۴٠١ به ٢٢٠ هزار تن در مدت مشابه سال جاری رسیده است.

صادرات مقاطع تخت فولادی نیز از ٢٧ هزار تن در فروردین ١۴٠١ به ۴٢ هزار تن در ماه مشابه سال جاری رسیده که نشان از افزایش ۵۶ درصدی صادرات این مقاطع فولادی دارد.

رشد صادرات، اما در خصوص آهن اسفنجی رکورد زده و افزایش ۴٩٠٠ درصدی را به خود اختصاص داده است؛ در حالیکه در نخستین ماه سال گذشته تنها ١٠٠٠ تن آهن اسفنجی تولید داخل صادر شده بود، این عدد در فروردین ماه ١۴٠٢ به بیش از ۵٠ هزار تن رسیده است.

در مقابل اما، علیرغم اینکه صادرات شمش فولاد (فولاد میانی) بیشترین حجم صادراتی در فروردین ماه امسال را معادل ۶٣١ هزار تن داشته است، همین میزان حدود ۵٠٠٠ هزار تن کمتر از میزان صادرات شمش فولاد در فروردین ماه ١۴٠١ داشته و یک درصد افت صادرات را ثبت کرده است. در فروردین سال گذشته حدودا ۶٣۶ هزار تن شمش فولاد صادر شده بود.

 
برچسب ها: محصولات فولادی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر