کد خبر: ۱۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۸

مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت

بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی فرصت مغتنمی برای تجلیل از تمامی تلاشگران، صاحبنظران، اساتید و دست اندرکاران این عرصه در جای جای میهن عزیزمان می‌باشد.
مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت

مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: متن پیام مدیرعامل بانک سپه بدین شرح است

بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی فرصت مغتنمی برای تجلیل از همکاران ارزشمندم در روابط عمومی بانک سپه و تمامی تلاشگران، صاحبنظران، اساتید و دست اندرکاران این عرصه در جای جای میهن عزیزمان می‌باشد.

در اهمیت این مناسبت همین بس که زندگی در عصر انفجار اطلاعات و در دنیایی که دهکده جهانی نام گرفته با مقولاتی، چون گردش آزاد اطلاعات، بمباران تبلیغاتی، مهندسی افکار عمومی، تقابلات رسانه ای، جنگ روایت‌ها و دیگر موضوعات برساخته رسانه ای، عجین شده است.

یقیناً دوام و بقاء سازمان‌ها در عصر ارتباطات و اطلاعات، مستلزم شناخت تمامی ابزارها، امکانات و ویژگی‌های خاص این برهه زمانی است و در این میان سرمایه انسانی مسلط به سواد رسانه‌ای و خبره در حوزه رسانه و روابط عمومی، عنصری مهم برای استمرار فعالیت در فضای رقابتی حال حاضر می‌باشد.

روابط عمومی حقیقتاً آیینه تمام نما، چشم بینا و گوش شنوای سازمان است و در دنیای پیچیده شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، اهمیتِ نقش و کارکرد آن به عنوان یک مجرای ارتباطی درون و برون سازمانی، پر رنگ‌تر از گذشته نمایان می‌شود چرا که دریافت بازخورد از ذینفعان داخلی و خارجی سازمان و انعکاس صحیح و شفاف آن به مدیران، نقش موثری در تصمیم گیری و تصمیم سازی‌های کلان ایفا می‌کند.

امید است در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام «مهار تورم؛ رشد تولید» مزین شده است روابط عمومی‌ها بتوانند به عنوان یکی از ارکان مهم و تأثیرگذار در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیش از پیش در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارند.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ بانک سپه با تقدیر و تشکر از تمامی تلاشگران حوزه ارتباطات و روابط عمومی، از خداوند متعال، برای همه عزیزان، بهروزی، سربلندی و توفیقات روزافزون مسئلت دارم.

آیت اله ابراهیمی

مدیرعامل بانک سپه

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر