کد خبر: ۱۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۸

مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت

بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی فرصت مغتنمی برای تجلیل از تمامی تلاشگران، صاحبنظران، اساتید و دست اندرکاران این عرصه در جای جای میهن عزیزمان می‌باشد.
مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت

مدیرعامل بانک سپه فرا رسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: متن پیام مدیرعامل بانک سپه بدین شرح است

بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی فرصت مغتنمی برای تجلیل از همکاران ارزشمندم در روابط عمومی بانک سپه و تمامی تلاشگران، صاحبنظران، اساتید و دست اندرکاران این عرصه در جای جای میهن عزیزمان می‌باشد.

در اهمیت این مناسبت همین بس که زندگی در عصر انفجار اطلاعات و در دنیایی که دهکده جهانی نام گرفته با مقولاتی، چون گردش آزاد اطلاعات، بمباران تبلیغاتی، مهندسی افکار عمومی، تقابلات رسانه ای، جنگ روایت‌ها و دیگر موضوعات برساخته رسانه ای، عجین شده است.

یقیناً دوام و بقاء سازمان‌ها در عصر ارتباطات و اطلاعات، مستلزم شناخت تمامی ابزارها، امکانات و ویژگی‌های خاص این برهه زمانی است و در این میان سرمایه انسانی مسلط به سواد رسانه‌ای و خبره در حوزه رسانه و روابط عمومی، عنصری مهم برای استمرار فعالیت در فضای رقابتی حال حاضر می‌باشد.

روابط عمومی حقیقتاً آیینه تمام نما، چشم بینا و گوش شنوای سازمان است و در دنیای پیچیده شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، اهمیتِ نقش و کارکرد آن به عنوان یک مجرای ارتباطی درون و برون سازمانی، پر رنگ‌تر از گذشته نمایان می‌شود چرا که دریافت بازخورد از ذینفعان داخلی و خارجی سازمان و انعکاس صحیح و شفاف آن به مدیران، نقش موثری در تصمیم گیری و تصمیم سازی‌های کلان ایفا می‌کند.

امید است در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام «مهار تورم؛ رشد تولید» مزین شده است روابط عمومی‌ها بتوانند به عنوان یکی از ارکان مهم و تأثیرگذار در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیش از پیش در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارند.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ بانک سپه با تقدیر و تشکر از تمامی تلاشگران حوزه ارتباطات و روابط عمومی، از خداوند متعال، برای همه عزیزان، بهروزی، سربلندی و توفیقات روزافزون مسئلت دارم.

آیت اله ابراهیمی

مدیرعامل بانک سپه

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر