کد خبر: ۱۷۸۴۲
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۴

بازدید مدیرعامل بانک سپه از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه از بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بازدید کرد.
بازدید مدیرعامل بانک سپه از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

بازدید مدیرعامل بانک سپه از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: دکتر ابراهیمی در این بازدید که با همراهی دکتر پرتوافکنان عضو هیئت مدیره، معاونان مدیرعامل و سایر مدیران ارشد بانک صورت گرفت، ضمن بازدید از غرفه بانک سپه، با جمعی از مدیران عامل شرکت‌های فعال در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی پیرامون راهکار‌های تعامل بیشتر فیمابین و توسعه خدمات و ظرفیت‌های حمایتی بانک سپه در این حوزه‌ها به گفتگو وتبادل نظر پرداختند.

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین بانک سپه و برخی هلدینگ‌های پتروشیمی، از جمله دستاورد‌های نخستین روز برگزاری این نمایشگاه بود.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست
باشگاه استقلال رسماً از جذب حسین گودرزی، مدافع چپ فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان، خبر داد.
حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد
وقتی جام جهانی ۲۰۲۶، یک تله بزرگ برای تیم‌های سید دوم می‌سازد!
فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی! فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی!
مبینا نعمت‌زاده، دارنده مدال برنز المپیک پاریس، نه با افتخار خود که با حواشی و گستاخی‌اش خبرساز شده است؛ آن هم در شرایطی که برخورد سال ۱۳۹۹ خودِ هادی ساعی با دبیر سازمان لیگ، حالا به الگویی برای اطرافیانش تبدیل شده است.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ
استرالیا اعلام کرد یوتیوب را به جمع سایت‌های ممنوعه برای نوجوانان اضافه می‌کند.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی
علیرضا بیرانوند با انتشار یک استوری به صحبت‌های جواد خیابانی واکنش نشان داد.
برگزیده
تاسیسات نفتی ایران، هدف بعدی اسرائیل تاسیسات نفتی ایران، هدف بعدی اسرائیل
رضا سپهوند عضو هیات‌رئیسه کمیسیون انرژی با اشاره به این که احتمال حمله مجدد دشمن به ایران وجود دارد، به دیده بان ایران گفت: یکی از احتمالاتی که باید در نظر گرفت، این است که دشمن در حمله احتمالی بعدی خود به تاسیسات نفتی ما حمله کند.
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد
افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد. بدین ترتیب قیمت انواع نان در استان تهران از ۳۱ درصد تا بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر