کد خبر: ۱۷۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰

افزایش پرواز‌های آسمان به مقصد کیش در رویداد‌های تابستانی

عضو هیات مدیره و سرپرست معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت هواپیمایی آسمان از افزایش پرواز‌های این ایرلاین در رویداد‌های تابستانی امسال جزیره کیش خبر داد.
افزایش پرواز‌های آسمان به مقصد کیش در رویداد‌های تابستانی

افزایش پرواز‌های آسمان به مقصد کیش در رویداد‌های تابستانی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: مهدی ادیبان عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در نشستی که با دکتر شیرودی مدیرعامل شرکت هواپیمایی آسمان با محوریت برنامه ریزی و بررسی زمینه‌های همکاری مشترک برای ارائه خدمات شایسته پروازی به مسافران و گردشگرانی که در ایام برگزاری رویداد‌های تابستانی از اقصی نقاط کشور به جزیره کیش سفر می‌کنند، گفت: شرکت هواپیمایی آسمان به عنوان یکی از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پروازی در سطح کشور و منطقه به ویژه در مسیر هوایی جزیره کیش زمینه ساز ایجاد رونق هر چه بیشتر گردشگری در این منطقه خواهد شد.

ادیبان با ارزیابی مثبت برگزاری این نشست با هدف رونق گردشگری کیش که سبب رونق اقتصادی جزیره نیز خواهد شد، اظهار داشت: این جلسه با تفاهم بر چند محور همکاری در زمینه‌های افزایش پرواز‌های آسمان در زمان برگزاری رویداد‌های تابستانی امسال مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ادیبان در راستای رونق بخشیدن در حوزه‌های گردشگری و فرصت‌های سرمایه گذاری جزیره با برنامه‌های راهبردی تدوین شده از سوی سازمان منطقه آزاد کیش گام‌های موثری در این زمینه خواهیم برداشت.

وی، خاطر نشان کرد: ایجاد تعامل سازنده و همکاری موثر با بخش خصوصی فعال در راستای مسوولیت‌های اجتماعی و ارائه خدمات مطلوب از اولویت‌های نخست سازمان منطقه آزاد کیش می‌باشد.

مهدی ادیبان، تاکید کرد: معاونت توسعه مدیریت سازمان با هدف توسعه گردشگری در رویداد‌های تابستانی، برنامه‌های متعددی را در دستور کار خود قرار داده و پیگیری‌های لازم برای حضور بیشتر ایرلاین‌ها به مقصد جزیره کیش را انجام می‌دهد.

همچنین در این جلسه، مدیرعامل شرکت هواپیمایی آسمان نیز با استقبال از همکاری مشترک با سازمان منطقه آزاد کیش و حضور این ایرلاین در جزیره را نشان از علاقه و تمایل بیشتر به سرمایه گذاری در این حوزه عنوان کرد.

captcha
پربحث ترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.