کد خبر: ۱۷۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۳

تجلیل از راهبران فرهنگی و گردشگری ستاد نوروزی ۱۴۰۲ کیش

در مراسمی با حضور برخی از مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش، ائمه جمعه و جماعات، فرماندهان انتظامی و بسیج سپاه ناحیه مقاومت کیش و جمعی از بسیجیان، راهبران فرهنگی و گردشگری ستاد نوروزی کیش تجلیل شدند.
تجلیل از راهبران فرهنگی و گردشگری ستاد نوروزی ۱۴۰۲ کیش

تجلیل از راهبران فرهنگی و گردشگری ستاد نوروزی ۱۴۰۲ کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: در این مراسم که شامگاه شنبه ۲۳ اردیبهشت در سالن خوارزمی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد، یاسر معاصر معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با قدردانی از همراهی و همکاری کمیته‌های چندگانه ستاد هماهنگی خدمات سفر‌های نورزی، تعامل ایجاد شده میان دستگاه‌های را مثبت ارزیابی کرد و گفت: چنین تجربه‌ای در مسیر دانایی شکل گرفت و ما باید به این مهم توجه داشته باشیم که هیچ قدرتی به اندازه مشارکت مردم در امور زندگی و نظم جامعه موثر نخواهد بود که این امر با آگاهی بخشی درست به آن‌ها و نقش آفرینی، محقق می‌شود.

وی، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر در صورتیکه درست معنا و اجرا شود، می‌تواند محور تمدن و نظام اسلامی باشد، بنابراین در شیوه و روش‌ها استفاده از ابزار اقناعی می‌تواند جایگزین ابزار اجباری شود.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش نیز از سازمان منطقه آزاد برای پشتیبانی بخش‌های مختلف در اجرای طرح "راهبران فرهنگی و گردشگری" همچنین نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف سطح جزیره، روحانیون، مبلغان و مداحان، رسانه ها، صدا و سیما و بسیجیان، برای تلاش فراوان و اهتمام ویژه‌ای که به امر فرهنگی داشتند، تقدیر کرد.

امام جمعه کیش توجه به مسائل فرهنگی را امری ارزشمند برشمرد و گفت:برای تقارون نوروز امسال با ماه مبارک رمضان و حضور مهمانان و گردشگران نوروزی؛ در حوزه فرهنگی تدابیر خوبی اندیشیده شده بود.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز افزود: باید در همه حوزه‌ها و سیاست گذاری‌ها و ترسیم نقشه راه فرهنگی، برنامه ریزی‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشیم و با همفکری همه بخش‌ها شاهد نتایج مثبت آن خواهیم بود.

وی خاطر نشان کرد: فرهنگ باید در اولویت امور باشد و این امر همت والای مردم و مسئولان و پرهیز از تند روی در کنار دغدغه مردم دلسوز؛ همکاری و هم افزایی دستگاه‌ها در حل مشکلات را می‌طلبد، بنابراین در عرصه فرهنگ، افراد در هر جایگاهی باید به مسئولیت و وظایف خود عمل کنند تا وضعیت فرهنگی مطلوب جزیره کیش به عنوان یک الگو در سطح کشور نیز مطرح شود.

امام جمعه جزیره کیش در ادامه افزود: ما در بحث عفاف و حجاب باید بهتر عمل کنیم، مطالبه گران مردمی و بسیجیان باید در میدان باشند و به این مهم توجه کنند که در مسائل فرهنگی پیش از آمر به معروف بودن، عامل معروف باشند.

سرهنگ میرزاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش نیز در این مراسم گفت: در یک هم اندیشی تحت عنوان شورای راهبردی با حضور مسئولان کیش، امام جمعه و اعضا شورای تامین، مصوباتی مطرح شد تا راهبران فرهنگی در مسائلی از جمله امر به معروف، راهنمایی و اطلاع رسانی به گردشگران، جلوگیری از ساختار شکنی و ایجاد فضایی آرام همراه با رعایت قوانین کمک کنند.

وی افزود: در ایام تعطیلات نورزو از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۲۴ فروردین امسال، با نقش آفرینی موثر راهبران فرهنگی ما در اجرایی شدن این طرح همچنین راهنمایی‌های فرماندهی انتظامی و روحانیون معزز آثار و نتایج خوبی رقم خورد و اقدامات ارزشمندی شکل گرفت تا ایام نوروز میزبان شایسته گردشگران کیش باشیم.

سرهنگ میرزاده، گفت: ما می‌توانیم در زمینه کار‌های فرهنگی الگوی دیگر استان‌ها باشیم همانطورکه تا امروز در هیچ یک از شهر‌های دیگر طرحی به این نظم و مدیریت اجرا نشده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش افزود: امر به معروف تنها محدود به عفاف و حجاب نیست بلکه توجه به نگرانی‌های مردم در خصوص مسکن، ورود خودرو، عدم ثبات مدیریتی در کیش و ایجاد مشکلات عدیده همچنین اصلاح فرایند‌ها در کنار راهبری فرهنگی، باید به عنوان مسائل اجتماعی مد نظر قرار گیرد.

علی اصغر جمالی فرمانده نیروی انتظامی ویژه و دریابانی کیش نیز با تجلیل از راهبران فرهنگی و گردشگری ستاد نوروزی کیش و دست اندرکاران حوزه‌های مختلف، گفت: اقدامات شایسته‌ای برای خدمت رسانی به گردشگران و ساکنان و مسافران در این طرح انجام شد و گردشگران به خوبی مورد تکریم و مهمان نوازی قرار گرفتند.

جمالی، اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های کیش، سیال بودن جمعیت است بنابراین طرح‌ها باید استمرار داشته باشد تا شامل حال همه گردشگران و مسافران کیش شود و تاثیرگذاری آن مقطعی نباشد.

وی، تقویت اقدامات فرهنگی و ایجابی را یکی از مهمترین موضوعات در امور فرهنگی مطرح کرد و گفت: این مهم باید برای تاثیرگذاری بیشتر در زمینه امر به معروف و عفاف و حجاب مد نظر متولیان امر قرار گیرد.

گفتنی است در پایان این مراسم، از فرامرز صحرایی مدیرکل حراست سازمان منطقه آزاد کیش و حجت الاسلام مهدی ادیب امام جماعت مسجد امام جواد (ع) کیش به عنوان راهبران فرهنگی و گردشگری ستاد هماهنگی خدمات سفر‌های نوروزی ۱۴۰۲ با اهدا لوح، قدردانی شد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست
باشگاه استقلال رسماً از جذب حسین گودرزی، مدافع چپ فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان، خبر داد.
حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد
وقتی جام جهانی ۲۰۲۶، یک تله بزرگ برای تیم‌های سید دوم می‌سازد!
فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی! فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی!
مبینا نعمت‌زاده، دارنده مدال برنز المپیک پاریس، نه با افتخار خود که با حواشی و گستاخی‌اش خبرساز شده است؛ آن هم در شرایطی که برخورد سال ۱۳۹۹ خودِ هادی ساعی با دبیر سازمان لیگ، حالا به الگویی برای اطرافیانش تبدیل شده است.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ
استرالیا اعلام کرد یوتیوب را به جمع سایت‌های ممنوعه برای نوجوانان اضافه می‌کند.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی
علیرضا بیرانوند با انتشار یک استوری به صحبت‌های جواد خیابانی واکنش نشان داد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر