کد خبر: ۱۷۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۶

ممنوعیت فروش آب انگور در میدان مرکزی میوه‌ و تره‌بار

طبق اعلام اتحادیه حق‌العملکاران میوه و تره بار تهران، به دستور دادستانی، واحدهای صنعتی مستقر در میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران که تولید آب انگور دارند باید به سرعت نسبت به جمع‌آوری دستگاه‌های آبگیری و بازگشت به حق العمل کاری میوه و تره‌بار، اقدام کنند.
ممنوعیت فروش آب انگور در میدان مرکزی میوه‌ و تره‌بار

ممنوعیت فروش آب انگور در میدان مرکزی میوه‌ و تره‌بار

مخاطب۲۴ : به نقل از همشهری آنلاین ؛‌ دادستانی استان تهران تولید و فروش آب انگور در میدان بزرگ میوه و تره بار تهران را مصداق تغییر کاربری دانسته و اعلام کرده است که واحد‌های صنفی باید دستگاه‌های آبگیری را جمع آوری کنند در غیر این صورت مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

در این راستا اتحادیه صنف حق‌العمل‌کاران میوه و تره بار تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است: «بنا به دستور دادستانی استان تهران، همه واحد‌های صنعتی مستقر در میدان بزرگ میوه وتر بار تهران که اشتغال به تولید و فروش آب انگور و تغییر کاربری دارند باید هر چه زودتر نسبت به جمع آوری دستگاه‌های آبگیری و بازگشت به شغل اصلی (حق العمل‌کاری میوه و تره بار) اقدام کنند در غیر این صورت مطابق مقررات اقدام خواهد شد».

 

مشاهدات حاکی است که در میدان بزرگ میوه و تره بار تهران که در جنوبی‌ترین نقطه تهران در منطقه آزادگان قرار دارد، دستگاه‌های بزرگ آبگیری انگور وجود داشت که خریداران مختلف در صف خرید آن‌ها می‌ایستادند و در حجم‌های زیادی نظیر دبه‌های ۱۵ کیلویی با تعداد زیاد، خریداری می‌کردند که جای تأمل داشت.

‌البته مردم هم بار‌ها به عرضه آب انگور در میدان بزرگ میوه و تره‌بار اعتراض کرده‌اند و خواستار مقابله با این افراد شده‌اند.

همانطور که اتحادیه صنف حق العمل‌کاران میوه و تره بار تهران اعلام کرده است: کاربری حجره‌های مستقر در میدان مرکزی میوه و تره‌بار، برای فروش میوه است و فروش آب میوه، تغییر کاربری محسوب می‌شود و قرار است دادستانی تهران با متخلفان مقابله کند.

نظارت دقیق بر گلوگاه عرضه میوه که روزانه هزاران تن میوه از شهر‌های مختلف کشور به این مکان ارسال شده و از آنجا به صورت مویرگی در بازار تهران و استان‌های کل کشور توزیع می‌شود ضروری است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر