کد خبر: ۱۷۸۰۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰

محکومیت «نیکولا سارکوزی» به ۳ سال حبس

سارکوزی نخستین رئیس‌جمهوری فرانسه بعد از جنگ است که به حبس محکوم می‌شود.
محکومیت «نیکولا سارکوزی» به ۳ سال حبس

محکومیت «نیکولا سارکوزی» به ۳ سال حبس

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ یک دادگاه تجدیدنظر در فرانسه امروز (چهارشنبه) رئیس‌جمهوری سابق این کشور را به جرم فساد و زدوبند به سه سال حبس محکوم کرد که دو سال آن تعلیقی است.

بر اساس حکم دادگاه تجدید نظر نیکولا سارکوزی، این رئیس‌جمهوری اسبق فرانسه باید یک سال را با پابند الکترونیکی در خانه‌اش محبوس باشد و حق ندارد تا سه سال منصب دولتی داشته باشد. اتهام سارکوزی در این پرونده این بوده که سعی کرده به یک قاضی رشوه پرداخت کند.

 

سارکوزی نخستین رئیس‌جمهوری فرانسه بعد از جنگ است که به حبس محکوم می‌شود.

این سیاستمدار ۶۸ ساله هنگام خروج از دادگاه با رسانه‌ها گفتگو نکرد، اما وکیل این رئیس‌جمهوری سابق فرانسه گفت که او پرونده را به «دادگاه استیناف» خواهد برد که بالاترین دادگاه تجدیدنظر فرانسه است.

ژاکلین لفون، وکیل سارکوزی گفت: سارکوزی بی‌گناه است. ما از این مبارزه دست نخواهیم کشید.

سارکوزی که از ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ رئیس‌جمهوری فرانسه بود، از زمان پایان کارش تا امروز درگیر بحران‌های حقوقی متعددی بوده است.

در مارس ۲۰۲۱ دادگاهی دریافت که او و وکیل سابقش یک «توافق فساد» با قاضی «ژیلبر آزیبر» بسته‌اند تا به اطلاعات یک تحقیقات حقوقی دست پیدا کرده و آن را منتشر کنند.

این محاکمه پس از آن برگزار شد که ماموران تحقیق، دو خط تلفن رسمی سارکوزی را شنود کردند و دریافتند که او همچنین یک خط سوم غیر رسمی با نام شخص دیگری داشته که در ۲۰۱۴ از رده خارج شده و گفت‌وگوهایش با وکیل سابقش از همین خط تلفن مخفی صورت پذیرفته است.

دادگاه تجدیدنظر حکم مشابهی برای قاضی آزیبر و وکیل سابق سارکوزی صادر کرد و وکیلش را سه سال از وکالت منع کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر