کد خبر: ۱۷۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۵

انگشت در بینی نکنید تا آلزایمر نگیرید

تحقیقات دانشگاهی نشان می‌دهد که عادت انگشت کردن در بینی ضریب خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد.
انگشت در بینی نکنید تا آلزایمر نگیرید

انگشت در بینی نکنید تا آلزایمر نگیرید

مخاطب24:به گفته محققان چند عادت بد می‌تواند منجر به افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر در میان افراد شود.

 

 


روزبه‌روز بر شمار افراد مبتلا به آلزایمر در جهان افزوده می‌شود که در این میان زنان شرایط بدتری دارند و از مشکلاتی همچون فراموشی و تغییرات رفتاری رنج می‌برند.

در این میان تحقیقات نشان داده است برخی از رفتار‌های بد که حتی شاید تصورش را هم نکنید تاثیرات مستقیمی بر ابتلا به این بیماری دارند که مهم‌ترین آن‌ها در پی می‌آیند:

۱. انگشت در بینی کردن:

بر اساس تحقیقات دانشگاه گریفیت، عادت انگشت کردن در بینی میزان خطر ابتلا به آلزایمر را به طرز قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهد، زیرا با این کار، پوست بینی از بین می‌رود و موجب افزایش باکتری‌هایی در آن محل می‌شود که می‌توانند راه خود را به سوی مغز پیدا کنند.

۲. تنهایی طولانی‌مدت:

عدم حضور و مشارکت در مناسبت‌های اجتماعی، عدم ارتباط با دیگران و تنهایی هم بر سلامت مغزی افراد اثر منفی می‌گذارد.

به گفته کارشناسان بهداشتی، افرادی که حتی تعداد کمی دوست نزدیک داشته باشند، خوشبخت‌تر خواهند بود و کمتر در معرض فراموشی و آلزایمر قرار می‌گیرند، در حالی که تنهایی موجب بدتر شدن وخامت مغز می‌شود.

این نتیجه در تحقیقاتی که دانشگاه جان هاپکینز درباره ارتباط انزوای اجتماعی و آلزایمر انجام داده به دست آمده است.

 

 


۳. خوردن غذا‌های بی‌کیفیت

بخش‌هایی از مغز که مرتبط با آموزش، یادگیری و سلامت مغزی است در افرادی که غذا‌های فست‌فودی مانند همبرگر پیتزا، سیب‌زمینی سرخ کرده و چیپس می‌خورند، مستقیماً تحت تاثیر منفی این غذا‌ها قرار می‌گیرند.

رژیم غذایی متشکل از غذا‌های فراوری‌شده، روغن‌های غیر بهداشتی و گلوکز‌های افزوده‌شده، باعث بروز عفونت‌های مختلف و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های متعدد می‌شود.

۴. کمبود خواب:

تحقیقات دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد نشان داد، افراد مسن‌تر که شب‌ها کمتر از هفت ساعت می‌خوابند دو برابر بیش از همسالان خود که بین ۶ تا هشت ساعت در هر شب به استراحت می‌پردازند، در معرض ابتلا به آلزایمر قرار می‌گیرند و احتمال مرگ آن‌ها هم دو برابر است.

۵. گوش دادن به موسیقی با صدای بلند به وسیله هدفون

گوش دادن به موسیقی باصدای بلند به وسیله هدفون یا هندزفری برای بیش از ۳۰ دقیقه در روز احتمال ابتلا به آلزایمر یا دیگر مشکلات عملکرد مغزی را تشدید می‌کند.

 
برچسب ها: آلزایمر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر