کد خبر: ۱۷۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
وعده‌ای که بیمه البرز عملی کرد

کارکنان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب دغدغه درمان نداشته باشند

مدیرعامل بیمه البرز به همراه تعدادی از معاونان و مدیران ستادی بیمه البرز با حضور در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و نشست با مدیران این شرکت از تمرکز بیمه البرز بر ارائه خدمات مناسب بیمه تکمیلی درمان در این مناطق خبر داد و گفت: اجازه نخواهیم داد کارکنان زحمتکش این مجموعه که در شرایط نامناسب آب و هوایی و به دور از خانواده در حال خدمت به کشور عزیزمان هستند، دغدغه درمان داشته باشند و بیمه البرز برای رفع این نگرانی، تمام تلاش خود را خواهد کرد.
کارکنان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب دغدغه درمان نداشته باشند

کارکنان شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب دغدغه درمان نداشته باشند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز: موسی رضایی، حذف بروکراسی اداری با هدف خدمات رسانی سریع، ارائه خدمات برخط و با کیفیت آن هم در مراکز درمانی معتبر، استقرار نمایندگان متعدد به منظور پاسخگویی سریع به متقاضیان و‌همچنین تاسیس شعبه جدید بیمه البرز در شمال خوزستان را از برنامه‌های بیمه البرز در مناطق نفت خیز عنوان کرد.

در این نشست برخی از مدیران مناطق نفت خیز جنوب از جمله شرکت ملی حفاری، شرکت نفت و گاز اروندان و شرکت نفت و‌گاز مارون حضور داشتند.

پیش از این نیز، مدیرعامل بیمه البرز در نشست انعقاد قرارداد بیمه درمان شرکت‌های ملی نفت ایران، گاز ایران و صنایع پتروشیمی، گسترش خدمات بیمه‌ای در استان‌های نفت خیز را از برنامه‌های دارای اولویت بیمه البرز اعلام کرده بود.

برچسب ها: بیمه البرز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر