کد خبر: ۱۷۳۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴
مدیرعامل در سومین همایش آموزشی طرح شوکا بیمه البرز:

توسعه و پیشرفت با پشت میز نشینی ممکن نیست

مدیرعامل بیمه البرز با حضور در نشست آموزشی نمایندگان شعب اراک، قم و خرم آباد در راستای فروش بیمه نامه شوکا گفت: مدیران ستادی و روسای شعب بیمه البرز موظفند بصورت مستقیم با شبکه فروش در ارتباط باشند و مشکلاتشان را در لحظه برطرف کنند چرا که بخش زیادی از پرتفوی شرکت حاصل زحمات و ممارست نمایندگان است.
توسعه و پیشرفت با پشت میز نشینی ممکن نیست

توسعه و پیشرفت با پشت میز نشینی ممکن نیست

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز:موسی رضایی ضمن تاکید بر پیگیری مستمر مدیران و دوری از پشت میز نشینی، از مزایا و اثرات فروش بیمه نامه شوکا در معیشت شبکه فروش سخن گفت و افزود: تمام تمرکزمان را روی شناساندن این محصول جدید بیمه‌ای خواهیم گذاشت و افتخار می‌کنیم محصولی به بازار عرضه می‌کنیم که جنبه فرهنگی و آگاهی رسانی نسبت به محیط زیست را هم دارد.
مدیر توسعه بازار بیمه البرز نیز در این نشست ضمن آموزش فرآیند‌های فروش این محصول با اشاره به سرمایه گذاری منابع طرح شوکا در قالب واحد‌های سرمایه گذاری متصل به بیمه نامه (unit- linked)، بیش از ٣٠ مدل مستمری طرح شوکا را تشریح کرد.
در ادامه، با حضور مدیرعامل و رییس هیات مدیره بیمه البرز از نمایندگان فروش برترسه شعبه اراک، قم و خرم آباد در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ با اهداء لوح، قدردانی شد.
مدیرعامل و رییس هیات مدیره بیمه البرز همچنین با سفر به قم، بروجرد و خرم آباد از شعب مذکور بازدید و با کارکنان دیدار کردند.

 
برچسب ها: بیمه البرز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر