کد خبر: ۱۷۷۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
در راستای اجرای قانون جهش مسکن و حمایت از برنامه‌های دولت صورت گرفت؛

امضای تفاهم‌نامه حمایت بانک سینا از احداث ۲۰ هزار واحد مسکونی

در راستای پیاده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن و اجرای قانون جهش تولید مسکن، بانک سینا کمک به تأمین مالی احداث ۲۰ هزار واحد مسکونی کمک می‌کند.
امضای تفاهم‌نامه حمایت بانک سینا از احداث ۲۰ هزار واحد مسکونی

امضای تفاهم‌نامه حمایت بانک سینا از احداث ۲۰ هزار واحد مسکونی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینادر همین راستا دو تفاهم‌نامه همکاری میان بانک سینا و هلدینگ پایا سامان پارس به منظور حمایت مالی از احداث و عرضه حداقل ۲۰ هزار واحد مسکونی و همچنین توسعه تعاملات فی‌مابین در حوزه خدمات بانکی و مالی امضا شد.
غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در مراسم امضای این تفاهم‌نامه اظهار داشت: با توجه به سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم در زمینه جهش مسکن، امیدواریم از طریق تعامل با هلدینگ پایا سامان پارس که یکی از هلدینگ‌های بنیاد مستضعفان است، گام مهمی در تأمین مسکن افراد واجد شرایط برداریم.
مجید شاهسواری، مدیرعامل شرکت پایا سامان پارس نیز با ابراز خرسندی از انعقاد دو تفاهم‌نامه مذکور، ضمن تقدیر از حمایت بانک سینا از قانون جهش تولید مسکن، خواستار تعامل و توسعه همکاری‌ها با این بانک شد.
گفتنی است بر اساس ماده ۴ قانون جهش تولید مسکن، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی مکلفند حداقل ۲۰ درصد از تسهیلات پرداختی نظام بانکی در هر سال را با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به بخش مسکن اختصاص دهند.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای» نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای»
نخستین تصویر از پیمان معادی در فیلم سینمایی «بُن‌سای» به کارگردانی علی بهراد منتشر شد؛ فیلمی که با حضور پری‌ناز ایزدیار و ستاره پسیانی در شمال کشور در حال فیلمبرداری است.
طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد
مقام وزارت خارجه طالبان با تأکید بر بهبود روابط کابل و تهران گفت که امنیت و اشتغال برای مهاجران بازگشتی فراهم خواهد شد و ورود غیرقانونی به ایران ۹۰ درصد کاهش یافته است.
جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد
بانک مرکزی از آغاز صدور کارت رفاهی ازدواج به‌جای وام نقدی خبر داد؛ زوج‌ها می‌توانند بدون صف و با شرایط قرض‌الحسنه، تسهیلات خود را در قالب کارت جهیزیه دریافت کنند.
عراقچی: عربستان را هرگز دشمن ایران نمی‌دانیم عراقچی: عربستان را هرگز دشمن ایران نمی‌دانیم
وزیر امور خارجه گفت: با وجود اختلافات و حتی قطع روابط در مقاطعی، ایران هیچ‌گاه عربستان سعودی را دشمن خود تلقی نکرده و سوءتفاهم‌ها عامل اصلی تنش‌ها بوده است.
اوباما: آمریکا در دوران تاریکی دوران ترامپ گرفتار شده است اوباما: آمریکا در دوران تاریکی دوران ترامپ گرفتار شده است
باراک اوباما با انتقاد تند از سیاست‌های دونالد ترامپ، وضعیت کنونی آمریکا را «دوران تاریکی» توصیف کرد و خواستار حمایت رأی‌دهندگان از نامزد‌های دموکرات شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر