کد خبر: ۱۷۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۹

آخرین وضعیت پرداخت حقوق پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به بازتوزیع بخش عمده بودجه تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در دو نوبت، گفت: بالغ بر ۹۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی از این محل دریافتی داشته‌اند.
آخرین وضعیت پرداخت حقوق پرستاران

آخرین وضعیت پرداخت حقوق پرستاران

مخاطب24:دکتر عباس عبادی در گفتگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت پرداخت حقوق پرستاران بر اساس قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ مجموعه اعتباری که از بودجه ۵۰۰۰ میلیارد تومانی تعرفه گذاری خدمات پرستاری از سازمان برنامه و بودجه به بیمه‌های پایه پرداخت شده است، ۳.۴ همت (هزار میلیارد تومان) بوده است که بخش اعظم مقادیر مربوط به سازمان بیمه سلامت طی دو نوبت به دانشگاه‌های علوم پزشکی بازتوزیع شده است.

 

 



وی افزود: البته شاید موارد محدود و موردی وجود داشته باشد که هنوز بازتوزیع انجام نشده باشد، اما بالغ بر ۹۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی از این محل دریافتی داشته‌اند.

او درباره بودجه تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که افتاد این بود که با کمک مجلس شورای اسلامی، تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری مانند سایر تعرفه‌های درمانی در سرانه سلامت جای گرفت و وقتی این موضوع وارد سرانه سلامت می‌شود دیگر کف و سقفی برای آن قائل نیستیم. بر این اساس بسته به علمکرد هر پرستار بیمه‌ها مکلف به پرداخت وجوه هستند.

وی در پاسخ به سوالی درباره تکلیف محاسبه مبالغ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری که قرار بود از اول دی ماه ۱۴۰۰ در نظر گرفته شود، تصریح کرد: سازمان‌های بیمه‌گر تعهدی در نهاد ریاست جمهوری در حضور معاونت اجرایی به وزارت بهداشت دادند که باید در رابطه با سه ماهه پایانی سال قبل هم پرداختی داشته باشند. البته این کار هنوز انجام نشده است و فعلا به عنوان طلب همکاران پرستار شناخته می‌شود و ما پیگیر وصول آن هستیم.

وی با اشاره به نزدیکی به برگزاری انتخابات سازمان نظام پرستاری، بیان کرد: سازمان نظام پرستاری یک دستاورد حرفه‌ای است که مرهون زحمات همکاران ما در ادوار گذشته بوده است و تاکید بنده مشارکت حداکثری همکاران پرستار است تا همکاران موثر شانس حضور در هیئت مدیره‌ها و شورای عالی سازمان را داشته باشند و این سازمان نیز به حرفه‌مند شدن رشته پرستاری و ایفای حقوق مردم در جهت دریافت خدمات با کیفیت پرستاری کمک کند.

 
برچسب ها: حقوق پرستاران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر