کد خبر: ۱۷۶۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴
معاون حقوقی پیشین باشگاه استقلال نسبت به یک شایعه عجیب واکنش نشان داد.

گاف عجیب استقلال در مورد یک آبی‌پوش

مخاطب۲۴ : فرشید سمیعی در خصوص ماجرای کسر ۸۵ هزار دلار از قرارداد رافائل سیلوا به دلیل مالیات و اختلاف بین متن انگلیسی و فارسی این قرارداد که گفته می‌شود گاف واحد حقوقی باشگاه بوده، اظهار داشت: بنده و حجت کریمی (سرپرست باشگاه استقلال) در مصاحبه‌های مختلف عنوان کردیم در قرارداد‌های بازیکنان، بخش حقوقی هیچگونه دخالتی نداشته است. این موضوع قبلا بار‌ها اعلام شده و تجدید این خبر کذب بعد از جدایی من جای تعجب دارد. اصلا در جریان قرارداد نبودم.

 

سمیعی تصریح کرد: البته قبلا چندبار از دوستان شنیدم که قیمت سیلوا در زمان انعقاد قرارداد در ترانسفر مارکت یک میلیون دلار بود، ولی او برای فصل اول با ۴۵۰ هزار دلار و برای فصل دوم با ۵۰۰ هزار دلار قرارداد بست. به نظر می‌رسد موضوع پرداخت مالیات یک آپشن جهت امضای عقد قرارداد با این بازیکن بوده است.

وی افزود: من عدم دخالت حقوقی در قرارداد‌های تیم را همان زمان به اطلاع اکثریت اعضای هیات مدیره رساندم.|همشهری آنلاین 

برچسب ها: مالیات استقلال
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
این کودک به پسر "شیشه ای" معروف است!+ فیلم title
استخوان‌های یک پسر ۱۲ ساله آنقدر شکننده است که با کوچکترین تماسی می‌شکنند.
انفجار مرگبار نارنجک حین جستجو در اموال پدربزرگ خانواده!/ سه عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند title
انفجار نارنجک منجر به کشته شدن یک عضو خانواده و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر شد.
برخورد مرگبار صاعقه به اعضای یک خانواده/ پیداشدن پسربچه ۶ ساله در کنار پدر مرده!+ فیلم و عکس title
پسربچه ۶ ساله پس از برخورد صاعقه در کنار پدر مرده در حالی که هنوز نفس می کشید پیدا شد.
برگزیده
این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی را می‌خوانید.
همه معلمان مشمول رتبه بندی می‌شوند |جزییات همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | واکنش پانته‌آ بهرام به گشت ارشاد title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند همه معلمان مشمول رتبه بندی می‌شوند |جزییات همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | واکنش پانته‌آ بهرام به گشت ارشاد را می‌خوانید.
پاسخ آموزش‌وپرورش به فرهنگیان معترض به رتبه‌های تعیین شده |آمادگی سازمان تامین اجتماعی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | ناگفته‌های ظریف از دیدار مهم با خاتمی: به التماس افتادم title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند پاسخ آموزش‌وپرورش به فرهنگیان معترض به رتبه‌های تعیین شده |آمادگی سازمان تامین اجتماعی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | ناگفته‌های ظریف از دیدار مهم با خاتمی: به التماس افتادم را می‌خوانید.
این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |ارزش واقعی بیت کوین چقدر است؟ |هومن سیدی و محسن تنابنده جوایز افق‌های جشنواره ونیز را کسب کردند title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |ارزش واقعی بیت کوین چقدر است؟ |هومن سیدی و محسن تنابنده جوایز افق‌های جشنواره ونیز را کسب کردند را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار