کد خبر: ۱۷۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۹
مسابقه دانش‌آموزی مسیر در چهارمین دور خود با حمایت آکادمی همراه اول برگزار شد.

برگزاری چهارمین دوره مسابقه دانش‌آموزی مسیر با حمایت آکادمی همراه اول

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:اختتامیه چهارمین دوره مسابقه دانش آموزی «مسیر» ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حمایت آکادمی همراه اول در فرهنگسرای انقلاب برگزار و از نفرات و گروه‌های برتر تجلیل شد.

مسابقه معرفتی مسیر در ایام ماه مبارک رمضان به مدت ۱۷ روز و به صورت برخط برگزار شد.

در این رویداد بیش از ۸۰۰ نفر از دانش آموزان دختر و پسر متوسطه اول مدارس سراسر کشور در قالب گروه‌های سه نفره ثبت نام کردند و در سامانه رسمی رویداد با یک داستان جذاب و نمادین مواجه شدند و در انتها بیش از ۲ هزار فعالیت متنوع توسط آنان انجام شد.

پرداختن به معارف قرآنی به شکل قابل فهم و تاکید بر کاربردی بودن مطالب و فعالیت‌ها برای نوجوانان در زندگی امروزی، استفاده از شیوه‌ها و ابزار‌های نوین برای مدیریت انگیزه و انتقال مفاهیم نظیر بازی وار سازی و داستان گویی، تاکید بر کار تیمی و بهره مندی از جذابیت‌های گرافیکی و صوتی ضمن استفاده از فناوری‌های دیجیتال از جمله مولفه‌های اصلی این مسابقه بودند.

این رویداد در تلاش بود تا قدم موثری در جهت دهی نوجوانان نخبه‌ی کشور به سمت معارف قرآنی و ایجاد گفتمان سبک زندگی قرآنی ایفا کند.

 
برچسب ها: همراه اول
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
این کودک به پسر "شیشه ای" معروف است!+ فیلم title
استخوان‌های یک پسر ۱۲ ساله آنقدر شکننده است که با کوچکترین تماسی می‌شکنند.
انفجار مرگبار نارنجک حین جستجو در اموال پدربزرگ خانواده!/ سه عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند title
انفجار نارنجک منجر به کشته شدن یک عضو خانواده و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر شد.
برخورد مرگبار صاعقه به اعضای یک خانواده/ پیداشدن پسربچه ۶ ساله در کنار پدر مرده!+ فیلم و عکس title
پسربچه ۶ ساله پس از برخورد صاعقه در کنار پدر مرده در حالی که هنوز نفس می کشید پیدا شد.
برگزیده
معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! را می‌خوانید.
زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی را می‌خوانید.
میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن را می‌خوانید.
این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار