کد خبر: ۱۷۵۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵
شعار ITU به مناسبت روز جهانی ارتباطات؛

توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته از طریق فناوری اطلاعات

اتحادیه ارتباطات مخابراتی ITU «توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات» را به عنوان شعار روز جهانی ارتباطات در سال ۲۰۲۳ اعلام کرد.
توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته از طریق فناوری اطلاعات

توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته از طریق فناوری اطلاعات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: شعار امسال روز جهانی ارتباطات بر روی توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات برجسته شده است. ITU در ۱۷ می‌سال ۲۰۲۳ از بخش‌های دولتی و خصوصی خواستار تعهد برای اتصال جهانی و تحول دیجیتال در کشور‌های مذکور از طریق ائتلاف دیجیتال شده است.

سازمان ملل متحد در پنجمین اجلاس کشور‌های کمتر توسعه یافته، برنامه‌ای جهت ایجاد زمینه‌ای در راستای توسعه پایدار برای همگان تا سال ۲۰۳۰ را در دست اقدام دارد و لازم به ذکر است که سرمایه گذاری در کشور‌های نوپا و پویا می‌تواند باعث تداوم رشد نسل‌های آتی باشد.

بر این اساس دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات پیامی را به مناسبت روز جهانی ۲۰۲۳ (۱۷ مه برابر با۲۷ اردیبهشت۱۴۰۲) بیان کردند:

"پنج دهه پیش، نخستین پیام اینترنت در همان سالی پدید آمد که روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی ایجاد شد.

این رویداد، شیوه نگرش ما به مخابرات و ارتباطات انسان‌ها را دگرگون ساخت. امروزه فناوری دیجیتال، تعریفی دیگر از مفهوم ارتباط با یکدیگر، ارتباط با فرصت ها، ارتباط با دانش، و ارتباط با جهان را ارایه می‌دهد.

اما درجهان امروز همانگونه که مشاهده می‌کنید شمار بسیار زیادی از مردم از این پیشرفت عقب می‌مانند؛ به طوریکه فقط یک سوم، تنها یک سوم از جمعیت ساکن در کشور‌های کمتر توسعه یافته، از این ارتباط برخوردارند؛ و این وظیفه همه ماست که با پشتیبانی از این کشورها، در این روند به آن‌ها کمک کنیم، با بهره گیری از این فناوری، گام خود را از یک توان بالقوه به سوی آینده‌ای شکوفا بردارند.

به همین دلیل اتحادیه جهانی مخابرات، به عنوان نهاد ویژه فناوری‌های دیجیتال سازمان ملل متحد، این روز را امسال به این کشور‌ها اختصاص می‌دهد؛ من امروز شما را به پیوستن به پویشی ویژه برای توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته فرا می‌خوانم. تا به این وسیله، پایبندی خود را به منظور مشارکت در یک همبستگی دیجیتال به نفع این کشور‌ها اعلام نماییم.

ما باهم می‌توانیم سال ۲۰۲۳ را به سالی سرشاراز گسترش بی سابقه دیجیتال در کشور‌های کمتر توسعه یافته تبدیل سازیم؛ و به شکلی واقعی، دنیایی بسازیم که ارتباطی فراگیر و سرتاسری داشته؛ و هر فردی در هر جایی از آن، از منافع فناوری برخوردار باشد. "

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز
رکوردشکنی‌های پی در پی طلا در بازار جهانی همچنان ادامه دارد و امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ طلا اعداد و ارقام عجیبی را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر