کد خبر: ۱۷۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳
رئیس رگولاتوری:

فیبرنوری راهکار دولت برای حل چالش‌های ارتباطی و اینترنت است

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: فیبرنوری راهکار دولت سیزدهم برای برطرف کردن مشکلات ارتباطی و اینترنت در کشور است و تا پایان فعالیت دولت دست کم ۲۰ میلیون خانوار تحت پوشش این شبکه قرار می‌گیرند.
فیبرنوری راهکار دولت برای حل چالش‌های ارتباطی و اینترنت است

فیبرنوری راهکار دولت برای حل چالش‌های ارتباطی و اینترنت است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: امیر محمدزاده لاجوردی در آیین بازدید از روند اجرای طرح فیبرنوری و اتصال آزمایشی هنرستان زنده یادقربانی شهر پالوجده چالوس به این شبکه افزود: عزم و اراده این دولت برای فراهم سازی زیرساخت‌ها در اجرای طرح بسیار جدی است و تمام تلاش این وزارتخانه آن است تا فضا‌های کسب و کار بر بستر اینترنت زیرپوشش این شبکه قرار گیرند.

وی اظهار داشت: این طرح با جدیت در سطح کشور اجرایی شده و سال گذشته دست کم سه میلیون خانوار، امسال ۱۰ میلیون خانوار و سال آینده هم برنامه ریزی شده حدود ۲۰ میلیون خانوار زیرپوشش این شبکه قرار گیرند و سه میلیون خانوار سال گذشته زیرپوشش این شبکه قرار گرفتند.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد: امروز در بسیاری از کشور‌های دنیا اجرای این طرح حدود هشت تا ۱۰ سال زمان می‌برد درحالی که تمام اراده دولت آن است که تا پایان سال آینده این طرح را به سرانجام برسد و همه خانوار‌ها از مزیت آن بهره‌مند شوند اگرچه روند اجرای این طرح به طور طبیعی خرابی‌هایی هم دارد منتهی برای پایان دادن نیازمند همراهی مسوولان و مردم است.

محمدزاده لاجوردی بیان کرد: امروز حدود ۷۰ درصد ترافیک شبکه ارتباط در کشور بر بستر گوشی همراه است درحالی که برعکس دیگر کشور‌های دنیا این ترافیک بر بستر تلفن ثابت است و دلیلش هم آن بوده که در دولت‌ها و مسوولان ادوار گذشته به دنبال طرح‌های زودبازده بودند که در زودهنگام به سرانجام برسد و از اجرای این طرح غافل شدند و این دولت به این موضوع اهمیت داده و در اولویت کارش قرار گرفته است.

وی با اشاره به آنکه این دولت درصدد است در سه گام واحد‌های آموزشی را به شبکه فیبرنوری متصل کند، افزود: در گام نخست حدود ۳۰ هزار واحد تا پایان شهریور، گام دوم ۶۰ هزار واحد تا پایان امسال و تاپایان سال آینده هم این آمار به ۱۰۰ هزار واحد خواهد رسید و این تعداد واحد آموزشی به اینترنت پرسرعت و کیفیت بسیار بالا مجهز می‌شوند.

این مسوول اظهار کرد: سرعتی که فیبرنوری دارد بیش از ۱۰۰ برابر وضعیت موجود است و نکته دیگر مدنظر توسعه متوازن فیبرنوری هم بسیار حائز اهمیت است و افزون بر برخودرای از اینترنت پرسرعت، مناسب و با کیفیت فقط منحصر در شهر باشد این رویه مورد قبول نیست و بنابراین دارد تمام نقاط شهری و روستایی شهرستان چالوس و دیگر مناطق مازندران هم بروز چنین اتفاقی شاهد باشیم.

قائم مقام وزیر و رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به آنکه هفته آینده با حضور رییس جمهور در آیینی سه میلیون خانوار زیرپوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند، گفت: خانوار‌های شهر چالوس هم که بیش از ۳۰ هزار خانوار هستند از این مزیت بهره مند می‌شوند.

لاجوردی یادآور شد: یکی دیگر از ماموریت‌های این دولت برخورداری از اینترنت در نقاط روستایی بالای ۲۰ خانوار و پوشش ۱۰۰ درصدی فیبرنوری تمامی شهر‌ها است و امیدوارم و بابت این موضوع برنامه ریزی شده سال آینده چنین جشنی بگیریم و ضمن آنکه جمعیت بیش از ۳۰ هزار خانواری شهر چالوس هم هفته آینده همزمان با حضور رییس جمهور زیرپوشش شبکه فیبرنوری قرار خواهند گرفت.

درپایان این آیین هنرستان زنده یاد قربانی شهر پالوجده چالوس به صورت آزمایشی به شبکه فیبرنوری متصل شد و معاون وزیر و رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: تمامی مدارس، مراکزعلمی و بیمارستان‌ها هم باید به این شبکه متصل و مدت یکسال از خدمات رایگان براساس تعهدات شرکت آسیاتک بهره‌مند شوند.

نخستین عملیات اجرایی طرح فیبرنوری (fTTH) مشترکان خانگی تلفن ثابت استان مازندران در ۱۶ مهر ماه سال گذشته با اعتباری ۴۵۰ میلیارد ریال از محل مشارکت بخش خصوصی به طول حدود ۷۵ کیلومتر با همراهی اعضای شورای شهر و شهرداری در چالوس آغاز شده بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دبیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، پیگیری تصویب و ابلاغ قانون سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) را ضروری دانست.
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
برگزیده
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر